Θεωνά – Αναστασιάδης: Πυρετώδεις προετοιμασίες για τον ερχομό του παιδιού τους


Μία από τις πιο τρυφερές περιόδους της ζωής της διανύει η Τζένη Θεωνά, καθώς μαζί με τον σύντροφο της Δήμος Αναστασιάδης περιμένει σε λιγότερο από έναν μήνα το πρώτο τους παιδί.

Η 36χρονη ηθοποιός παρά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, δεν δείχνει να πτοείται και απολαμβάνει την κάθε στιγμή της καθημερινότητας της. Πρόσφατα, μάλιστα, ο φακός την απαθανάτισε σε βόλτα με υπέροχο casual στιλ να ανεβαίνει στη μεγάλου κυβισμού μηχανή του αγαπημένου της.

Επιπλέον, το περασμένο Σάββατο, η Τζένη επισκέφθηκε τον σύντροφο της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται για να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλια της.

Η μέλλουσα μανούλα έσβησε την τούρτα των γενεθλίων της ενώ ένα διαρκές χαμόγελο, που μαρτυρά την ευτυχία της ήταν χαραγμένο στο πρόσωπο της. Πάντως η ηθοποιός που η εγκυμοσύνη την έχει κάνει ακόμα πιο γλυκιά, δεν σταματά να αυτοσαρκάζεται για τις αλλαγές στο σώμα της. Μάλιστα, σε πρόσφατη εμφάνιση της ανέβασε ενσταντανέ στα social media με το σχόλιο: «Εκανα μια φιλότιμη προσπάθεια στον 8ο μήνα, με παγέτα. Και ο άνθρωπος μου έχει πεθάνει στα γέλια. Γιατί;».

Το ζευγάρι, που είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια, βιώνει έναν μεγάλο έρωτα που έρχεται να ολοκληρώσει η άφιξη του πρώτου τους παιδιού, που θα είναι αγόρι. Οι τελευταίες εβδομάδες κυλούν με ανυπομονησία, ενώ τρέχουν για να κάνουν όλες τις προετοιμασίες και τις απαραίτητες αγορές για να είναι όλα έτοιμα για τον γιο τους. Στις επισκέψεις τους σε μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας διαλέγουν έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο και αγοράζουν τα πρώτα ρουχαλάκια, αλλά και αντικείμενα που ταιριάζουν στον χώρο που ετοιμάζουν για τον μικρό τους πρίγκιπα.

Οσο για το αν το ζευγάρι σκέφτεται να παντρευτεί, το φιλικό τους περιβάλλον αναφέρει πως αυτή την περίοδο τόσο η ηθοποιός όσο και ο τραγουδιστής δεν σκέφτονται την πιθανότητα του γάμου, αλλά έχουν εστιάσει στον ερχομό του γιου τους. Φαίνεται πως το μυστήριο του γάμου θα τους απασχολήσει αργότερα, έχοντας προς το παρόν βρει την… κουμπάρα που δεν είναι άλλη από την καλή τους φίλη Μαρία Καβογιάννη.

«Ηταν φίλη και των δύο πριν γνωριστούμε. Οταν γνωριστήκαμε, ρωτούσα εγώ τι της έχει πει, ρωτούσε ο Δήμος. Εχει… μαρτυρήσει η Μαρία με τη σχέση μας. Γι” αυτό έχουμε πει ότι αν ποτέ παντρευτούμε, θα μας παντρέψει», αποκάλυψε πρόσφατα η μέλλουσα μανούλα Τζένη Θεωνά.

Πηγή Real


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ