ΚΤΕΛ: Nέα καθημερινή υπεραστική γραμμή Πελοπόννησος – Λάρισα – Θεσσαλονίκη

Ξεκίνησε η νέα καθημερινή υπεραστική γραμμή που ενώνει την Πελοπόννησο με τη Θεσσαλονίκη μέσω Λάρισας, μια πρωτοβουλία που απορρέει από τη συνεργασία των ΚΤΕΛ της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Μάλιστα στη Λάρισα η επιβίβαση και η αποβίβαση γίνεται στον σταθμό υπεραστκών ΚΤΕΛ, στο 7ο χλμ της Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου.

Σύμφωνα με δηλώσεις των προέδρων των φορέων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, «τα ΚΤΕΛ των Περιφερειακών Ενοτήτων Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας και Λακωνίας άθροισαν δυνάμεις για τη δημιουργία μιας καθημερινής γραμμής, με στόχευση την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών προς και από Θεσσαλονίκη, καθώς και άλλους ενδιάμεσους σταθμούς, όπως εκείνων της Λαμίας, Λάρισας, Κατερίνης κ.ά.».

Όπως επισημάνθηκε, με την εν λόγω συγκοινωνιακή γραμμή «οι επιβάτες της Λακωνίας, Αρκαδίας, Αργολίδας και Κορινθίας συνταξιδεύουν πλέον άνετα από την περιοχή τους, από και προς Θεσσαλονίκη».

Τα δρομολόγια αναχώρησης από τις πρωτεύουσες των νομών Αργολίδας – Αρκαδίας – Κορινθίας και Λακωνίας από τους σταθμούς των ΚΤΕΛ έχουν ως εξής:

Από ΣΠΑΡΤΗ (ΚΤΕΛ Ν. ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΑΕ): Στις 8.30 το πρωί.

Από ΤΡΙΠΟΛΗ (ΚΤΕΛ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΕ): Στις 9.45 το πρωί.

Από ΝΑΥΠΛΙΟ (ΚΤΕΛ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΑΕ): Στις 9.00 το πρωί κάθε Δευτέρα και στις 9.30 από Τρίτη έως Κυριακή.

Από ΑΡΓΟΣ: Στις 9.15 το πρωί κάθε Δευτέρα και στις 9.45 από Τρίτη έως Κυριακή.

Από ΚΟΡΙΝΘΟ (ΚΤΕΛ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΑΕ) από Ισθμό: Στις 11.00 το πρωί.

Η επιστροφή από τον Υπεραστικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης προς Πελοπόννησο ξεκινά καθημερνά στις 11.00 το πρωί.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here