Survivor: Η Τσαγανού τα «χώνει» στον Τόνυ και αποκαλύπτει τι είπαν εκτός κάμερας


Η Ντέμη Τσαγανού βρέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor από τον Τόνυ, ο οποίος είχε ατομική ασυλία. 

Η πρώην παίκτρια δεν νιώθει αδικημένη από τους συμπαίκτες της, αφού όπως είπε, δεν την ψήφισε κανείς, αλλά μόνο από τον Τόνυ, ο οποίος ήταν εκείνος που την πρότεινε. 

Πώς νιώθεις μετά την αποχώρηση σου;

«Αρχικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που κατάφερα να ζήσω όλη αυτή την εμπειρία. Ήταν πολύ ξεχωριστή. Από την άλλη νιώθω στενοχωρημένη που έφυγα τόσο σύντομα, γιατί θεωρώ ότι είχα να δώσω πολλά πράγματα και ήταν και λίγο άδικη η αποχώρησή μου»

Θεωρείς ότι αδικήθηκες από τους συμπαίκτες σου;

«Από τους συμπαίκτες μου όχι, γιατί στην κάλπη δεν είχα καμία ψήφο. Θεωρώ ότι αδικήθηκα από τον Τόνυ που με ψήφισε»

Θεωρείς ότι είχε κάποιο συγκεκριμένο λόγο;

«Αρχικά θεωρώ ότι όντως τα δεδομένα που είχαμε τη στιγμή που έπρεπε να παρθεί η απόφαση ήταν πολύ λίγα, διότι ήταν πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα. Οπότε, όποια απόφαση και αν έπαιρνε μέχρι εκείνη τη στιγμή θα ήταν σωστή. Μέχρι και το συμβούλιο λοιπόν δικαιολογούσα την απόφαση του. Όμως, τις επόμενες μέρες αυτό που είδαμε από τον συγκεκριμένο άνθρωπο άλλαξε τη γνώμη του, μιας και ισχυρίστηκε άλλους λόγους, δηλαδή ότι δεν επιθυμούσα να βρίσκομαι στην παραλία, κάτι το οποίο δεν ισχύει και κάτι το οποίο είχαμε συζητήσει εκτός κάμερας. Οπότε από ένα σημείο και μετά θεωρώ ότι μάλλον ήταν προσωπικό το θέμα που είχε μαζί μου»

Δεν είχε προηγηθεί κάποια διαφωνία μεταξύ σας;

«Όχι, σε καμία περίπτωση. Είδαμε την Αφροδίτη να λέει ότι τα κορίτσια νιώθουν αδικημένα από τ’ αγόρια»

Εσύ έζησες κάτι τέτοιο;

«Η αλήθεια είναι ότι τις μέρες που ήμουν εγώ δεν αισθάνθηκα κάποια αδικία. Αυτά που θεωρώ ότι η Αφροδίτη είναι μια κοπέλα η οποία είναι αρκετά δίκαιη και προσεκτική στα συμπεράσματα που βγάζει, οπότε σίγουρα αυτό που λέει κάπου το στηρίζει. Η ελληνική ομάδα έχει αρχίσει να παίρνει κάποιες νίκες. Αυτή π αλλαγή πού πιστεύεις ότι οφείλεται; Αρχικά θεωρώ ότι δεν υπήρχε στρατηγική. Οι Τούρκοι φαίνεται να είναι αρκετά διαβασμένοι, γιατί το «survivor» υπάρχει αρκετά χρόνια στην καθημερινότητα τους, οπότε πιθανώς να είχαν κάνει κάποια προπόνηση. Εμείς θέλαμε λίγο το χρόνο μας, ώστε να καταφέρουμε να βρούμε τη στρατηγική, να ξεκλειδώσουμε τα μυστικά των αγωνισμάτων, γιατί ήμασταν πολύ δυνατή και γρήγορη ομάδα, αλλά το χάναμε στους στόχους και στη στρατηγική μας» εξήγησε στο 7μέρες tv.

Survivor: Η Τσαγανού τα χώνει τον Τόνυ και αποκαλύπτει τι είπαν εκτός κάμερας

Survivor: Η Τσαγανού τα χώνει τον Τόνυ και αποκαλύπτει τι είπαν εκτός κάμερας

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ