Γιούλικα Σκαφιδά: «Βλέπεις ένα ήσυχο κοριτσάκι που ξαφνικά μπορεί να κατέβει απ’ την μηχανή και να…»


Αγαπάει τη δουλειά της, ωστόσο προσπαθεί να μην την παίρνει μαζί της όταν πέφτει η αυλαία ή τελειώνουν τα γυρίσματα στην τηλεόραση.

H Γιούλικα Σκαφιδά μιλά επίσης για την καθημερινότητα της αλλά και για τις φορές που χρειάστηκε να κατέβει από την μηχανή της και να ζητήσει τον λόγο.

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι άνθρωπος που ασχολείται μόνο με τη δουλειά, γιατί δεν θα ήμουν καλή και αποδοτική. Κάνω κάποιες θυσίες, με την έννοια ότι προσπαθώ να διατηρώ την ενέργεια μου, όμως βάζω την προσωπική μου ζωή σε προτεραιότητα. Γενικά, έχω την αίσθηση ότι ένας ηθοποιός πρέπει να είναι σαν ένα άγραφο χαρτί, να είναι πολύ ανοιχτός σε οποιοδήποτε ερέθισμα: τη φιλία, τον έρωτα, τη μιζέρια του, τις ανασφάλειες του. Πρέπει να τα ζήσει όλα στο φουλ, προκειμένου αυτό το άγραφο χαρτί να γεμίσει με βιώματα και μέσω αυτών να παίξει τον ρόλο».

Στην καθημερινότητα της, η Γιούλικα είναι μια γυναίκα ήπιων τόνων και με υπομονή. Οδηγεί εδώ και χρόνια μηχανή και παραδέχεται πως μόνο στον δρόμο μπορεί να της βγει μια πιο «επιθετική» συμπεριφορά.

«Εντάξει, όχι ότι είμαι μια τρελή που βγαίνει στους δρόμους, αλλά σε σχέση με τη ζωή μου και την καθημερινότητα μου η οδήγηση είναι κάτι άλλο. Βλέπεις ένα ήσυχο κοριτσάκι που ξαφνικά μπορεί να κατέβει απ’ την μηχανή και να ζητήσει τον λόγο. Φαίνεται λίγο περίεργο, αλλά έχει συμβεί κάμποσες φορές», λέει στο People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ