Power Of Love: Η διπλή αποχώρηση, η ανατροπή και τα κλάματα!


Ένα ακόμη Power Of Lοve γεμάτο ένταση αλλά και ανατροπές!

Στο gala της Κυριακής η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε τη διπλή αποχώρηση ενώ νωρίτερα έγινε μάρτυρας ενός ακόμη έντονου καβγά ανάμεσα στην Έλενα και τον Φίλιππο.

Το πρώην ζευγάρι (αφού μέσα στην εβδομάδα τους είδαμε να ανακοινώνουν το χωρισμό τους) λίγο πριν την ψηφοφορία της αποχώρησης, είχε έναν έντονο διαπληκτισμό. Συγκεκριμένα, ο Φίλιππος την κατηγόρησε ότι είναι πού γκρινιάρα ακόμα και για το παραμικρό που μπορεί να έκανε κατά τη διάρκεια της σχέσης τους εκείνος, γεγονός που εκνεύρισε την Έλενα η οποία θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να μιλήσει για τους λόγους που την έκαναν να γκρινιάζει συνεχώς.

Ο Φίλιππος από την πλευρά του θέλησε να δικαιολογηθεί, τονίζοντας σε όλους τους συμπαίκτες του επίσης πως θέλει να τον ψηφίσουν για να φύγει από το παιχνίδι. Κι έτσι έγινε, αφού έβγαλε από τη δύσκολη θέση τα κορίτσια, τα οποία έδωσαν την αρνητική τους ψήφο.

Αγαπημένος παίκτης του κοινού ανάμεσα στον Παύλο και τη Νέρτζη, αναδείχτηκε η παίκτρια, οπότε ο Φίλιππος Αρβανίτης ήταν εκείνος που αποχώρησε, παρά το γεγονός ότι στην αρχή του παιχνιδιού είχε πολλές φορές βγει ως ο πιο αγαπητός παίκτης.

Μετά την αποχώρηση του, η Μαρία ανακοίνωσε και ποιος είναι εκείνος ο παίκτης, ο οποίος ψηφίστηκε αρνητικά από το κοινό.

Ποιος αποχώρησε από το σπίτι του Power Of Love μετά τον Φίλιππο;

Δείτε το στο σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ