Ανατροπή παραμονής για Λαμία. Νίκησε την ΑΕΛ


Η Λαμία έκανε ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή της στη Superleague. Η ομάδα του Μάκη Χάβου επικράτησε με ανατροπή της ΑΕΛ με 2-1, για την 22η αγωνιστική.

Η Λαμία ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα της Φθιώτιδας, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ, επικράτησε των Θεσσαλών με 2-1, για την 22η αγωνιστική της Superleague κι έκανε το αποφασιστικότερο βήμα παραμονής στην κατηγορία.

Ο  Μπέρτος έκανε το 0-1 με διαγώνιο σουτ στο 10′, με τη Λαμία να αντιδράει άμεσα και να ισοφαρίζει στο 21′ με πέναλτι που κέρδισε ο Πίτι σε μαρκάρισμα από τον Καρανίκα και αξιοποίησε ο ίδιος.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 56′, με τον Μπερτόλιο να κάνει το 2-1, έπειτα από ασίστ του Ασούμπρε. Η Λάρισα προσπάθησε να αντιδράσει, αφήνοντας τον παθητικό ρόλο που είχε ως εκείνο το σημείο, και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 74΄, όταν ο Μελίσσας έκανε σπουδαία επέμβαση στην κεφαλιά του Σικάβκα.

Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με τη Λαμία να πανηγυρίζει ακόμα μία σπουδαία νίκη παραμονής.Οι συνθέσεις των ομάδων

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Πλιάτσικας, Μπερτόλιο, Καραμάνος (88΄ Τσούκαλος), Ασούμπρε, Πίτι (70΄ Βασιλαντωνόπουλος), Δημούτσος (40΄ Μπλάζιτς), Σκόνδρας, Βάντερσον
ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Ζίζιτς, Καρανίκας (84΄ Ζίβκοβιτς), Νούσιος (67΄ Σικάβκα), Μπέρτος, Σεσέροβιτς (60΄ Μπαργκάν), Νούνιτς, Γκοϊκοβιτς, Φατιόν


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ