Ντέμη Τσαγανού: «Ήθελα να δω πόσες αντοχές έχω»


Η Ντέμη Τσαγανού αποκάλυψε τον λόγο που πήγε στο Survivor. 

Για ποιο λόγο πήγες στο «Survivor»;

«Το «Survivor» είναι κάτι πολύ διαφορετικό σε σχέση με αυτό που ζούμε στην καθημερινότητα και για να μπορέσεις να επιβιώσεις εκεί πρέπει να είσαι διατεθειμένος να ξεπεράσεις τα όρια σου. Μέχρι σήμερα δεν το είχα κάνει και ήταν κάτι που ήθελα να δω πού μπορώ να φτάσω, πόσες αντοχές έχω»

Πόσο διαφορετικό ήταν το «Survivor»;

«Είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που όλοι βλέπουμε στις οθόνες μας. Θα τολμήσω να πω ότι ήταν και πολύ πιο δύσκολες οι συνθήκες”

Πώς επέλεξες να γίνεις διαιτητής;

«Είναι πραγματικότητα ότι στο χώρο δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες και συγκεκριμένα οι αξιολογημένες γυναίκες που παίζουν διαιτητές και όχι βοηθοί είναι τρεις. Εγώ σπούδασα στη Γυμναστική Ακαδημία και έπαιζα και ποδόσφαιρο, οπότε ήταν κάτι το οποίο υπήρχε στη ζωή μου. Απλώς όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με τη διαιτησία το ποδόσφαιρο συνέχισε να βρίσκεται στη ζωή μου αλλά μέσω ενός άλλου πρίσματος, του διαιτητή. Οι συνάδελφοί σου πώς σε αντιμετωπίσουν. Το να είσαι καλός διαιτητής δεν έχει να κάνει με το φύλο, έχει να κάνει με την αντίληψη, με την αποφασιστικότητα, με το δυναμισμό και με το χαρακτήρα που έχει ένας άνθρωπος, οπότε αν είσαι ένας δυναμικός χαρακτήρας ο οποίο μπορεί γρήγορα να παίρνει αποφάσεις και να μην επηρεάζεται από αυτά που συμβαίνουν γύρω του νομίζω ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις πολύ καλά, κάτι που νομίζω ότι έχω κάνει κι εγώ. Επομένως, αυτά τα χρόνια εκείνο που λάμβανα από τους συναδέλφους μου ήταν θαυμασμός για αυτό που καταφέρνω να κάνω» είπε στο 7μέρεςtv

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ