Όσκαρ 2019: Οι αφίξεις στο κόκκινο χαλί των Oscars


Σε λίγη ώρα ξεκινάει η 91η Απονομή των Βραβείων Oscars στο Dolby Theater και οι πρώτες αφίξεις ξεκίνησαν. 

Στα φετινά Όσκαρ 2019, τα πρώτα χωρίς παρουσιαστή -ναι, είναι γεγονός- οι πρώτοι που συνήθως πατάνε το κόκκινο χαλί είναι οι παρουσιαστές των αμερικανικών δικτύων που μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό τόσο τις αφίξεις των stars και αναλύουν τι φοράνε και τι λένε τα προγνωστικά για τους υποψηφίους για κάθε κατηγορία. 

Έτσι σχεδόν κάθε χρόνο μια από τις πρώτες που βλέπουμε να περνάνε μπροστά από τις κάμερες και τους φωτογράφους είναι η δική μας Μαρία Μενούνος που φέτος για άλλη μια φορά έλαμπε σε μια ανοιξιάτικη κίτρινη τουαλέτα της Σήλιας Κριθαριώτη επιλέγοντας για κοσμήματα μοναδικά κομμάτια Chopard.  Λίγο πριν από εκείνη έφτασαν οι δύο παρουσιαστές Ryan Seacrest – με δική του δημιουργία- και Guiliana Rancic με ένα εντυπωσιακό φόρεμα Kelly Ng και παπούτσια Jimmy Choo. 

Με μια εντυπωσιακή δημιουργία Diego Montoya περπάτησε η εκρηκτική Shangela που συμπρωταγωνιστεί με την Lady Gaga στο “A Star is born”.  Από τις πρώτες υποψήφιες που είδαμε στο red Carpet, η Yalitza Aparicio, (Α Γυναικείου Ρόλου) και η Marina de Tavira (Β Γυναικείου Ρόλου) με εντυπωσιακή κατακόκκινη δημιουργία J. Mendel. 

Με δημιουργία του Zac Posen στο κόκκινο χαλί το μοντέλο Ashley Graham, η οποία έχει αναλάβει και την παρουσίαση του Pre- Show. 

Ashley Graham με Zac Posen

Marina de Tavira με J. Mendel

Yalitza Apericio

Elsie Fischer με Thom Browne

Constance Wu με Versace

Guiliane Rancic με Kelly Ng

Maria Menounos με Σήλια Κριθαριώτη

Amandla Stenberg με Miu Miu

Laura Marano με Σήλια Κριθαριώτη

Laura Marano με Σήλια Κριθαριώτη

Ryan Seacrest

Maria Menounos με Σήλια Κριθαριώτη

Marie Kondo με Jenny Packham

Shangela με Diego Montoya

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ