Βαλάντης: Αυτός είναι ο λόγος που έκανε τατουάζ στο κεφάλι


Ο Βαλάντης πριν μερικά χρόνια έκανε ένα τατουάζ στο κεφάλι του. 

Κάποιοι θεώρησαν πως πήρε αυτή την απόφαση, αφού είναι εκκεντρικός και θέλει να διαφέρει. Ωστόσο, η αλήθεια είναι άλλη και το έκανε για να στείλει το δικό του μήνυμα. 

Σε έχει ζηλέψει γυναίκα σε έντονο βαθμό;

«Ναι, βέβαια με έχει ζηλέψει γυναίκα σε έντονο βαθμό»

Περισσότερο απ” ό,τι εσύ έχεις ζηλέψει γυναίκα;

«Ναι, περισσότερο απ” ότι έχω ζηλέψει εγώ γυναίκα, κι έχει φτάσει στ” άκρα. Έχει προσπαθήσει να χειροδικήσει, να με χτυπήσει, να μου ορμήσει, για να βγάλει το άχτι της».

Έφευγες από τις σχέσεις σου ή σε άφηναν;

«Δυστυχώς έφευγα… δυστυχώς γιατί πληγώνεις ανθρώπους. Δεν το μετανιώνω γιατί είναι οι επιλογές μου. Το να ζω καταπιεσμένα ή να υποκρίνομαι δεν το μπορώ. Μια φορά που εξομολογήθηκα στο Άγιον Όρος, ενώ περίμενα σε άλλα πράγματα που είχα κάνει να ρου πει ο γέροντας ότι είναι αμαρτία, μου είπε: “Ποτέ δε θα κρατάς κάποιον άνθρωπο αν δεν είσαι ερωτευμένος, αν δεν τον αγαπάς πραγματικά”»

 Το μεγάλο έρωτα τον έχεις βρει;

«Ο μεγάλος έρωτας είναι εκείνος που πριν κλείσω τα μάτια μου, θα είναι ο τελευταίος και θα παραμείνει μέχρι τότε. Η μεγαλύτερη σχέση μου ήταν 7 χρόνια, γι’ αυτό παντρεύτηκα κιόλας. Δεν έχω κάνει πολλές σχέσεις στη ζωή μου γιατί μου αρέσει να ερωτεύομαι. Έχω ερωτευτεί πολύ δυνατά, γι” αυτό με τις γυναίκες που ερωτεύτηκα κι αγάπησα έκανα και παιδί. Όταν ερωτεύομαι με μια γυναίκα, τη βλέπω και ως γυναίκα μου».

-Γιατί έκανες τατουάζ στο κεφάλι σου;

«Βρισκόμουν τότε στην Αμερική, για την ορκωμοσία του Τραμπ, είχα πάει στη Νέα Υόρκη για ένα φιλανθρωπικό γκαλά. Διαβάζοντας ένα περιοδικό, είχε ένα άρθρο για τους ανθρώπους    που έχουν καρκίνο και τους πέφτουν τα  μαλλιά  και   πρότεινε αντί να φορέσουν περούκα, που “πιέζει” λίγο την αξιοπρέπεια, να κάνουν ένα ωραίο τατουάζ. Έτσι πήρα την απόφαση να δώσω    ένα    μήνυμα μέσω αυτού» αποκάλυψε στο Λοιπόν

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ