Μαρία Μπεκατώρου: «Είμαι της άποψης ότι κάθε τι πρέπει να ολοκληρώνεται τη σωστή στιγμή»


Για μια ακόμη σεζόν παρουσιάζει με επιτυχία το YFSF στον Ant1.

Η Μαρία Μπεκατώρου σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τη συνεργασία της με τη νέα κριτική επιτροπή αλλά και ποια είναι η αγαπημένη της μεταμόρφωση.

Από τα χρόνια του «YFSF» ποια είναι π αγαπημένη σας μεταμόρφωση;
«Θα πω 2-3 που θυμάμαι τώρα και που έχουν αφήσει ιστορία. Είναι ο Κώστας Δόξας σαν Γωγώ Τσάμπα, ο Λευτέρης Ελευθερίου σαν Σάκης Ρουβάς και Αρετή Κετιμέ, και ο Θανάσης Αλευράς σαν Κονιτοπούλος»

Δεδομένου ότι το σόου πάει πολύ καλά, θα δοθεί παράταση; «Δεν το ξέρω καθόλου. Το άκουσα κι εγώ, αλλά δεν έχω συζητήσει κάτι τέτοιο προσωπικά με τους ανθρώπους του καναλιού»

Εσείς θα θέλατε μια παράταση; «Εγώ είμαι της άποψης ότι κάθε τι πρέπει να ολοκληρώνεται τη σωστή στιγμή. Αν η σωστή στιγμή μπορεί να είναι λίγο αργότερα, τότε, «ναι». Αλλά νομίζω ότι πρέπει να είμαστε σφιχτοί στο πρόγραμμα μας, γιατί καλό είναι το όσο πρέπει, για να μην κουραστεί και το κοινό»

Πώς είναι η συνεργασία με τη νέα κριτική επιτροπή; «Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω απέναντι μου τέσσερις πολύ αισιόδοξους και χαρούμενους ανθρώπους και τους ξέρω πολύ καλά. Τον Γιώργο, τον Δημήτρη και τη Μιμή τους ξέρω πάρα πολύ καλά, τον Αλέξη λιγότερο, αλλά όσο τον γνωρίζω, τον συμπαθώ και τον εκτιμώ ακόμα παραπάνω, οπότε δεν έχω καμία συστολή ή άγχος όταν στέκομαι απέναντι τους», λέει η ίδια στο 7 μέρες tv

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ