Γιάννης Μπέζος: «Όσο πιο πολλή άγνοια έχουμε τόσο πιο μεγάλη γνώμη έχουμε»


Φέτος τον απολαμβάνουμε τόσο στις σειρές «Πέτα τη φριτέζα» στον Ant1 και «Η ζωή εν τάφω» στην ΕΡΤ όσο και στο θέατρο Προσκήνιο με την παράσταση «Υπάρχει και φιλότιμο».

Ο λόγος για τον Γιάννη Μπέζο.

«Είναι ένας ζεστός χώρος, όπου μπορείς να ανεβάσεις ό,τι έργο τραβάει η καρδιά σου. Φέτος είμαστε με ένα ακόμη ελληνικό έργο, το «Υπάρχει και φιλότιμο».

Είναι ένα έργο πολύ αγαπημένο και ταυτόχρονα σύγχρονο, μια που είμαστε και σε προεκλογική περίοδο. «Η Ελλάδα είναι πάντα σε προεκλογική χρονιά, βρίσκεται διαρκώς σε ταραχή. Θέλει να αλλάξει κάτι, ενώ η ίδια έχει αποφασίσει να το κάνει. Είναι λίγο διαστροφικό αυτό που λέμε, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Το έργο αυτό είχε ανεβάσει ο Κάρολος Κουν στο Θέατρο Τέχνης το καλοκαίρι του “50 με τον τίτλο «Ανώμαλη προσγείωση», ενώ παίχτηκε και δεκαπέντε χρόνια μετά στο θέατρο με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τίτλο τον τωρινό, σε μια βερσιόν πιο κωμική. Αλλά και σε αυτή την εκδοχή, πάλι το έργο εμπεριέχει κάποια δραματικά στοιχεία και αυτό έχουμε κάνει και στην παράσταση τη δική μας»

Υπάρχουν πολλά που αγνοούμε και το έργο των τριών αυτών ποιητών, όπως και άλλων σημαντικών προσώπων. «Αγνοούμε πάρα πολλά και βλέπετε ότι όσο πιο πολλή άγνοια έχουμε τόσο πιο μεγάλη γνώμη έχουμε. Αυτό δημιουργεί μια αναταραχή και κατά τη γνώμη μου προκαλεί την κατάσταση που ζούμε σήμερα», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Όλα για τα σίριαλ.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ