Παράδεισος: Το μαγευτικό εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο!

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ έχτισαν το εξοχικό τους στο Θεολόγο στις αρχές της δεκαετίας του ’70. Ήταν ένα σπίτι που φτιάχτηκε με πολλή αγάπη και από τους δυο τους, πάνω στη θάλασσα, με μια μικρή ιδιωτική παραλία μπροστά του, που έδινε στην “εθνική Α.Β.” την δυνατότητα να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Διαβάστε και αυτό: Παγκόσμια φρενίτιδα με το μικρότερο διακριτικό κινητό στον κόσμο που παίρνει δυο κάρτες και αλλάζει τη φωνή σου! (vid, pics)

Tα καλοκαίρια στο Θεολόγο, η Αλίκη είχε αρκετό χρόνο για να περάσει όμορφες στιγμές με το μικρό γιο της, Γιάννη, κάτι που οι υποχρεώσεις της στην Αθήνα δεν της επέτρεπαν.

Eνώ ο αγαπημένος της φωτογράφος Κλεισθένης την τραβούσε ξένοιαστη στην κούνια της βεράντας, παρουσιάζοντας στο κοινό την αιώνια ξένοιαστη Αλίκη. Στην πραγματικότητα ο γάμος της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ έφτανε στο τέλος του.

Διαβάστε και αυτό: Σάλος στο διαδίκτυο με τον πάστορα που «Ανέστησε Νεκρό» (vid)

Το 1974, στο παρασκήνιο του διαζυγίου τους, ο Παπαμιχαήλ αδειάζει το σπίτι από σχεδόν όλα τα έπιπλα εν αγνοία της Βουγιουκλάκη. Όταν εκείνη το ανακαλύπτει, φτάνοντας στο σπίτι, τηλεφωνεί κλαίγοντας στην Αστυνομία, και ο Κλεισθένης την απαθανατίζει σε μια ιστορική φωτογραφία.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here