Παναθηναϊκός – Ρεάλ: Χωρίς Ρέγες στο ΟΑΚΑ οι Μαδριλένοι


Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει (28/3, 21:00) εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό, για την 29η αγωνιστική της Euroleague, με τον Πάμπλο Λάσο να αποφασίζει να ξεκουράσει τον Φελίπε Ρέγες.

“Πρέπει να προσέξουμε λιγάκι τον Ρέγιες, έχουμε μπροστά μας δύο συνεχόμενα παιχνίδια στα Κανάρια και νομίζω θα του έκανε καλό να ξεκουραστεί πριν επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, γιατί η αλήθεια είναι πως δεν έχει χάσει παιχνίδι όλη τη σεζόν”, τόνισε ο Ισπανός τεχνικός των Μαδριλένων.

”Ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ καλά στις τελευταίες αγωνιστικές, με πολλή αυτοπεποίθηση και βρίσκεται κοντά στα playoffs. Η έδρα του Παναθηναϊκού είναι πάντα δύσκολη και για εμάς είναι ένα περίπλοκο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι θα πρέπει να είμαστε άριστοι από το ξεκίνημα του παιχνιδιού.

Ο κόσμος βοηθάει πολύ και η ομάδα κρατάει τον πυρήνα με Καλάθη και Γκιστ ενώ έχει και μερικούς εκπληκτικούς παίχτες για το “ένας με έναν” όπως ο Λάνγκφορτν, ο Κιλπάτρικ, ο Παπαπέτρου. Είναι ομάδα υψηλής ποιότητα, που παρά τα προβλήματα που είχε μέσα στη σεζόν με τους τραυματισμούς, επέστρεψε δυναμικά στο τέλος”, πρόσθεσε ο Πάμπλο Λάσο για το παιχνίδι της Ρεάλ με τον Παναθηναϊκό.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ