Πίτσα ψημένη στα ξύλα έχεις φάει ποτέ; Αν όχι, φάε από την “Γωνιά” και θα με θυμηθείς


Αν είσαι λάτρης της πίτσας και δεν έχεις δοκιμάσει τον ξυλόφουρνο της πιτσαρίας “Η Γωνιά” στο Ηράκλειο Αττικής, πρέπει να το κάνεις άμεσα!

Η γεύση που παίρνει το ζυμάρι στο ψήσιμο σε φούρνο με ξύλα, είναι πραγματικά αναντικατάστατη. Η πίτσα στη “Γωνιά” έχει τον δικό της μύθο τις τελευταίες δεκαετίες στην ευρύτερη περιοχή των βορείων προαστίων της Αττικής. Πρόκειται για γνήσια Ιταλική πίτσα, φτιαγμένη με ότι πιο αγνό υπάρχει σε υλικά και με ένα ζυμάρι που πραγματικά απογειώνει τους φανατικούς φίλους της πίτσας.

Η διαδικασία ψησίματος της πίτσας σε ξυλόφουρνο αναδεικνύει όλες τις γεύσεις των υλικών, ενώ ταυτόχρονα “στεγνώνει” το ζυμάρι με αποτέλεσμα να μην αφήνει λάδι και βάρος στο στομάχι. Σε συνδυασμό με την μοναδική γεύση που έχει κάθε τι που ψήνεται σε ξυλόφουρνο παραδοσιακά, η πίτσα απογειώνεται γευστικά!

Η πίτσα της Γωνιάς που βραβεύτηκε πριν λίγο καιρό

Η πίτσα θέλει τέχνη και η τέχνη έρχεται με εμπειρία που αποκτάς στο πέρασμα του χρόνου. Τα τρία αδέρφια που έχουν τη Γωνιά, μεγάλωσαν μέσα στην επιχείρηση από τότε που ο πατέρας τους την άνοιξε. Έμαθαν όλα τα μυστικά της τέχνης και φτιάχνουν μια πίτσα που μπορείς να απολαύσεις τους καλοκαιρινούς μήνες στον άνετο κήπο της επιχείρησης!

Πριν λίγο καιρό, η Γωνιά βραβεύτηκε από τα Best Greek Food Awards, ως μια από τις κορυφαίες επιλογές σε πίτσα στην Αττική. Οι θετικές κριτικές από όσους έχουν δοκιμάσει ήδη την πίτσα σε ξυλόφουρνο έφερναν την πρώτη βράβευση από τα Χρυσά Βραβεία Γεύσης, σκορπίζοντας χαρά στους ιδιοκτήτες της επιχείρησης!

Που θα βρείτε την επιχείρηση:

Περιοχή: Νέο Ηράκλειο Αττικής

Διεύθυνση: Αυγής 21, 141 21

Τηλ.:  210 2852900, 210 28 55 466, 210 28 55 467, 210 28 52 917

Delivery: ΝΑΙ

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Πέμπτη: 17:00 μ.μ. – 00:00 π.μ.

Παρασκευή – Κυριακή: 17:00 μ.μ. – 01:00 π.μ.

Κατηγορία βράβευσης 2018: ΠΙΤΣΑΡΙΑ

Site: 

Facebook page: «Η Γωνιά» Πιτσαρία


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ