Αποτελέσματα εκλογών: Αυτές είναι οι έδρες στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.


Η πρώτη εικόνα για το πώς κατανέμονται οι έδρες στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει ήδη προκύψει, με τα στοιχεία για την Θεσσαλονίκη να είναι ενδεικτικά.

Τα αποτελέσματα από τις Περιφερειακές εκλογές συνεχίζουν να αναρτώνται από το Υπουργείο Εσωτερικών και την Singular Logic και όσο περνούν οι ώρες, τόσο περισσότερες περιφερειακές ενότητες έχουν στοιχεία και αναφορικά με τους σταυρούς των υποψηφίων. Μεταξύ αυτών και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας… Αποτελέσματα εκλογών: «Γκάφα» με τα αποτελέσματα για τους Δημοτικούς Συμβούλους

Το newsit.gr σας έχει ενημερώσει ήδη για το τι συμβαίνει με τους περιφερειακούς συμβούλους στην Αττική και σειρά παίρνει μια άλλη μεγάλη και «σημαντική» πολιτικά Περιφέρεια, αυτή της Κεντρικής Μακεδονίας.

Εκεί όπου ο Απόστολος Τζιτζικώστας βγήκε από την πρώτη Κυριακή και εκλέγει 44 συμβούλους, με τον Χρήστο Γιαννούλη να έπεται με 8.

Ακολουθεί ο Σωτήρης Αβραμόπουλος με 4 και έναν λιγότερο εκλέγει ο κ. Νίκος Χρυσομάλλης.

Από 2 εκλέγουν ο Φίλιππος Γκανούλης και ο Γαβριήλ Αβραμίδης, ενώ από μία έδρα παίρνουν οι Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Θανάσης Αγαπητός και Δημήτρης Βάνης.

Για να δείτε τα αποτελέσματα κάντε «κλικ» στην επιλογή «υποψήφιοι σύμβουλοι», μια επιλογή που εμφανίζεται όχι σε όλες ακόμη τις περιφερειακές ενότητες. Παρακάτω παρατίθενται αναλυτικοί πίνακες ανά τομέα.Αναλυτικά τα αποτελέσματα για την Περιφέρεια Κεντρικής ΜακεδονίαςΠεριφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας  Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας Περιφερειακή Ενότητα Σερρών Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής

ζ

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ