Τουρκία: Απίστευτο προπαγανδιστικό βίντεο – Δείχνει τον Ερντογάν… Πορθητή!


Βρισκόμαστε στο 2020 και οι Τούρκοι πουλάνε Οθωμανική προπαγάνδα σε ένα video… αχταρμά!!

Φαίνεται πως η Κυβέρνηση της Τουρκίας ζει αιώνες πίσω και συγκεκριμένα στα χρόνια της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, καθώς με ένα video απίστευτης προπαγάνδας, το υπουργείο Επικοινωνίας ονειρεύεται… μέχρι και το Γιβραλτάρ!

Στο video διάρκειας 4 λεπτών είναι ξεκάθαρη η προσπάθεια σύνδεσης του Ταγίπ Ερντογάν με τους Σουλτάνους των Οθωμανών, ενώ φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η Αγιά Σοφιά από το τουλάχιστον… ακατανόητο σποτ.

Προς τόνωση του ηθικού του τουρκικού λαού αλλά και του στρατεύματος υπάρχουν πλάνα από τον τουρκικό στόλο, περίπολα του τουρκικού πεζικού, που «δένονται» με τους Οθωμανούς ιππείς και εφόδους του τουρκικού στρατού κατά τον Α’ παγκόσμιο πόλεμο, καθώς και εικόνες από τα αεροσκάφη επιδείξεων της Τουρκίας.

Το προπαγανδιστικό βίντεο ολοκληρώνεται με γενίτσαρους να υποδέχονται τον… τον Μωάμεθ Β’ τον Πορθητή στην Αγία Σοφία μετά την άλωση, με τον Ταγίπ Ερντογάν ν΄ ακολουθεί στα πλάνα βαδίζοντας βαδίζει έξω από το προεδρικό μέγαρο επιχειρώντας προφανή συνειρμό.

Στη συνέχεια ακολουθούν πλάνα με ηθοποιούς ν’ αναπαριστούν πέντε γενιές Τούρκων μέσα στην Αγία Σοφία ενώ ακολουθούνται από σύγχρονους Τούρκους, στρατιώτες και πολίτες.

Δείτε το εξοργιστικό video προπαγάνδας της Άγκυρας:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ