Σοβαρή καταγγελία: Οδηγός λεωφορείου της γραμμής Α8 έβρισε χυδαία δυο γυναίκες – Βίντεο ντοκουμέντο


Σοβαρή καταγγελία έκανε γυναίκα μέσα από το tromaktiko για τον οδηγό της γραμμής Α8 στο Μαρούσι το πρωί της 14ης Σεπτεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα και όπως καταγγέλλει, η γυναίκα ήταν μάρτυρας σε περιστατικό όπου άλλη επιβάτης κρατώντας δυο σακούλες και ενώ έψαχνε να βρει και να βάλει τη μάσκα της, δέχθηκε αναίτια λεκτική επίθεση από τον οδηγό της λεωφορειακής γραμμής Α8, όπου με έντονο ύφος της είπε: “Βάλε τη μάσκα τώρα μωρή π….τσαβούρα, βρωμιάρα” και πολλά άλλα που δεν ακόμα πιο χυδαία που ντράπηκε να μας περιγράψει.

Ο οδηγός επί μισή ώρα και με αφορμή το γεγονός ότι η γυναίκα δεν φορούσε τη μάσκα την ώρα που μπήκε στο λεωφορείο συνέχισε να μονολογεί και να εξαπολύει ύβρεις προς την άτυχη γυναίκα.

Μην αντέχοντας αυτό το θέαμα, η καταγγέλλουσα η οποία ήταν μάρτυρας καθ’ όλη τη διάρκεια του χυδαίου περιστατικού απευθύνθηκε προς τον οδηγό τονίζοντάς του πως δεν έχει το δικαίωμα να βρίσει με τόσο άσχημο τρόπο τους επιβάτες.

Η απάντηση του οδηγού ήταν η εξής: “Άντε από εδώ μωρή χοντρή. Τράβα κάνε δίαιτα”.

Και συνέχισε βρίζοντας και την καταγγέλλουσα. Οι δυο γυναίκες πήγαν άμεσα στον ΟΑΣΑ και έκαναν καταγγελία για τον απαράδεκτο οδηγό.

Δείτε το χαρτί της καταγγελίας πιο κάτω:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 (όπου άλλαξε η δημοσιογραφική ομάδα) να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη. Τα email σας μπορείτε να τα στέλνετε στο: [email protected]


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ