ΤΩΡΑ: Ρομά έκλεισαν την Αττική Οδός στο ύψος της Μαγούλας – Πετροπόλεμος με αστυνομικούς


Έκρυθμη η ατμόσφαιρα σε Πέραμα και Ασπρόπυργο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Ρομά και αριστερών οργανώσεων κατά της αστυνομικής βίας παραγματοποιείται το απόγευμα της Κυριακής (24/10) σε Πέραμα και Ασπρόπυργο, με τους Ρομά να είναι εξαγριωμένοι μετά το θάνατο 20χρονου από πυρά αστυνομικών.

Τη συμπαράστασή τους και την έντονη αντίδρασή τους δείχνουν και αριστερές οργανώσεις που πραγματοποιούν επίσης διαμαρτυρία.

Λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα έκελισε η Αττική Οδός στο ύψος της Μαγούλας, ενώ προηγήθηκε πετροπόλεμος με τους αστυνομικούς.

Παράλληλα συγκέντρωση και πορεία πραγματοποιείται και στο Πέραμα. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες είναι παραταγμένες κατα μήκος της Λεωφόρου Ειρήνης, ενώ στην πλατεία Ηρώων βρίσκονται περίπου 50 αντιεξουσιαστες.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, περίπου 100 άτομα μαζεύτηκαν στον Ασπρόπυργο με πρόθεση να κλείσουν την εθνική. Εμποδίστηκαν από την αστυνομία και αποχώρησαν ήρεμα από το σημείο.

Πυροβολισμοί στο Πέραμα: Εξοργισμένη η οικογένεια του νεαρού

Η οικογένεια του νεαρού είναι εξοργισμένη, με τον πατέρα του 20χρονου να ζητά Δικαιοσύνη και συγγενείς του να απειλούν με αντίποινα.

«Θέλω Δικαιοσύνη από το Κράτος. Δεν ήταν αστυνομικοί αυτοί που κυνηγήσαν τα παιδιά; Τι πήρανε; Ένα αυτοκινητάκι πήρανε. Τι ήταν; Εγκληματίες ήταν; Θέλω μια Δικαιοσύνη από τον νόμο. Δεν μπορούσαν να τους σκίσουν τα λάστιχα, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι να τον τραυματίσουν, δεν μπορούσαν να τον συλλάβουν;», δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Μέλη της οικογένειας, όπως η χήρα, η μητέρα και η αδελφή του, αλλά και φίλοι του νεκρού, που ζητούν χαρακτηριστικά «να πάει στη φυλακή, εκεί να σαπίσει ο δολοφόνος», απειλούν με εκδίκηση και αυτοδικία σε βάρος των αστυνομικών. Ακόμη, η μητέρα του τραυματία, που ήταν κουνιάδος του 20χρονου Ρομά που σκοτώθηκε από τις σφαίρες των αστυνομικών, κατήγγειλε ότι δεν μπορεί να επισκεφθεί τον γιο της.


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. OIΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΚΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΠΙΑ ΑΛΛΟ Η ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΖΩΑ Η ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ….

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ