Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτήν την ώρα στη Θεσσαλονίκη πολίτες κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, οι οποίοι νωρίτερα συγκεντρώθηκαν στον Λευκό Πύργο
Κρατώντας χριστιανικά σύμβολα, φωνάζοντας συνθήματα κατά των εμβολίων και της κυβέρνησης και ψέλνοντας τον εθνικό ύμνο, αυτήν τη στιγμή κινούνται σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Μάλιστα, με την αγορά σήμερα να είναι ανοιχτή, τα άτομα περνούν έξω από τα καταστήματα που περιμένουν άνθρωποι για να ψωμίσουν και φωνάζουν συνθήματα προς αυτούς που δέχονται να τους ελέγχουν για την είσοδο.
Να σημειωθεί ότι τα άτομα πετούν τρικάκια έξω από τα καταστήματα, ενώ την πορεία συνοδεύουν δυνάμεις της ΕΛΑΣ προκειμένου να αποτρέψουν κάποιο απρόοπτο και να επέμβουν σε περίπτωση που χρειαστεί.
Πηγή: grtimes.gr
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

