Μαγιορκίνης: «Κράτησα τη σύριγγα για να θυμάμαι…»


«Kάπως έτσι ξεκίναγε η αρχή του τέλους…», ανέφερε ο καθηγητής. 

«Πριν από ένα χρόνο έκανα την δεύτερη δόση της Pfizer με αυτήν τη σύριγγα. Την κράτησα ως ανάμνηση για την αντίστροφη μέτρηση που ξεκίναγε», αναφέρει σε ανάρτησή του με φωτογραφία την σύριγγα φυλαγμένη μέσα σε ένα κουτί ο Επίκουρος Καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Γκίκας Μαγιορκίνης,

Ο καθηγητής, όπως λέει, έκανε μια «έρευνα» στο ίντερνετ για να θυμηθεί ποια ήταν η κατάσταση της χώρας πέρυσι σε σχέση με φέτος.

«Χάρη στα εμβόλια αυτές οι εποχές έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Μία ανάμνηση για τις γενιές που έρχονται», τονίζει, για να καταλήξει: «Γιατί κάπως έτσι ξεκίναγε η αρχή του τέλους…».

Η ανάρτηση του κ. Μαγιορκίνη:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Περισυ,δολοφονε Μαγιορκινη η κατασταση δεν ηταν οπως τωρα με εκατομβες αθωων θυματων.Περισυ,αλητη Μαγιορκινη δεν μας ειχατε σπασει ακομα τ’αρχιδια με τα ψεμματα και τις βρισιες που ακουγαμε απο ολους σας.Γιατι κανενα πουστρακι απο σας δεν ειπε μια καλη κουβεντα στους μελλοθανατους[οπως,κακη ωρα,κατι ρεμαλια ψυχολογοι στο 424]Κρατα την παστωμενη συριγγα λοιπον,κρατα και το 1+μυριο που πηρες για να ξυνεσαι,και οταν θα ερθει η ωρα,μαζι με τον Τσιοδρα να δικαστειτε για ‘κεινη την επιστολη,βαλε τη συριγγα στο κωλο σου και τα λεφτα στους δικηγορους.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ