Αναγνώστρια: Έλεος πια με τις διαφημίσεις που προσβάλλουν το γυναικείο φύλο


Επιστολή διαμαρτυρίας έστειλε νωρίτερα αναγνώστρια του tromaktiko, για τη διαφήμιση γνωστής εταιρίας καλλυντικών. Διαβάστε αυτούσια την επιστολή:

“Το γεγονός ότι οι διαφημιστές προσπαθούν με κάθε τρόπο να “πουλήσουν” τα προϊόντα των πελατών τους, χρησιμοποιώντας πολλές φορές προσβλητικές μεθόδους και ιδίως ως προς τις γυναίκες, με εξοργίζει αφάνταστα.

Γυναίκες που γδύνονται, γυναίκες που χορεύουν πάνω σε τραπέζια με μίνι, γυναίκες που δείχνουν στην κάμερα γυμνές και περιλούζονται στο πρόσωπο από μια λευκή υγρή κρέμα (καταλαβαίνετε που το πάω), μόνο ως απαράδεκτη και άκρως σεξιστική θα μπορούσα να την προσομοιάσω. Ενώ η υπόλοιπη διαφήμιση που προβάλλεται από όλα τα κανάλια, έχει καρέ που γυναίκες βουτάνε σε μπανιέρα γεμάτη… γνήσιο -όπως λέει- γιαούρτι, θεωρώ περιττό αυτό το καρέ που δίνει τροφή για σκέψη σε πάρα πολύ κόσμο.

Προσωπικά, προσέφυγα στο ραδιοτηλεοπτικό για να καταγγείλω το επίμαχο καρέ ως άκρως προσβλητικό και χυδαίο.

Με εκτίμηση

Μια αναγνώστρια, μητέρα και ενεργός πολίτης

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 (όπου άλλαξε η δημοσιογραφική ομάδα) να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη. Τα email σας μπορείτε να τα στέλνετε στο: [email protected]


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ