Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Ο τριήμερος γάμος-υπερπαραγωγή και η λίστα των καλεσμένων


Μετά το γάμο-αστραπή στο Λας Βέγκας, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ, το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της χρονιάς, θα επισφραγίσουν αυτό το σαββατοκύριακο τον έρωτά τους με μία τριήμερη γαμήλια τελετή που θα θυμίζει χολιγουντιανό πάρτι

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ θα γιορτάσουν τον έρωτά τους αυτό το Σαββατοκύριακο με ένα γαμήλιο πάρτι…βγαλμένο από τις σελίδες της Vogue, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η New York Post.

«Όλη η προσοχή θα είναι στραμμένη στη J.Lo. Ο Μπεν θέλει όλα τα φώτα να είναι πάνω της για τη μεγάλη τους μέρα», λέει αποκλειστικά στο Page Six άνθρωπος του περιβάλλοντός τους. Το διάσημο ζευγάρι που οι δημοσιογράφοι αποκαλούν «Μπένιφερ» και επανενώθηκε πέρυσι μετά απο σχεδόν μία 20τία θα κάνει τριήμερο γάμο στη Τζόρτζια αυτό το Σαββατοκύριακο.

To λαμπερό πάρτι θα γίνει στο κτήμα αξίας 9 εκατομμυρίων δολαρίων του ηθοποιού στη Τζόρτζια. Στον ίδιο χώρο σχεδίαζαν να παντρευτούν πριν από 20 χρόνια.Ο Άφλεκ αγόρασε το σπίτι το 2003 όταν ήταν ακόμα μαζί με τη Λόπεζ, πληρώνοντας κάτι παραπάνω από 7 εκατομμύρια δολάρια. Στην τεράστια έκταση των 87 στρεμμάτων, σχεδίαζαν αρχικά να παντρευτούν κατά τη διάρκεια του αρραβώνα τους πριν από 20 χρόνια.

Η έπαυλη του Αφλεκ που θα φιλοξενήσει το γαμήλιο πάρτι

Η τριήμερη «γιορτή τους για την οικογένεια και τους φίλους» θα ξεκινήσει με ένα δείπνο-πρόβα την Παρασκευή, όπως δηλώνουν άνθρωποι που γνωρίζουν, ενώ η πραγματική τελετή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και το ζευγάρι θα κλείσει το γαμήλιο γλέντι με μπάρμπεκιου και πικνίκ την Κυριακή.

Η 53χρονη τραγουδίστρια της ποπ αναμένεται να φορέσει ένα custom couture φόρεμα από τον οίκο Ralph Lauren φτιαγμένο στην Ιταλία και το περιοδικό Vogue αναμένεται να καταγράψει…λεπτό προς λεπτό το μαγικό ταξίδι.

Πίσω από όλες τις λεπτομέρειες της λαμπερής γιορτής βρίσκεται ο διοργανωτής εκδηλώσεων Κόλιν Κάουι, ένας από τους πιο επιτυχημένους στο είδος του, με την αμοιβή του να κυμαίνεται από 25.000 έως και 25 εκατομμύρια δολάρια. Ο μέτρ των λαμπερών πάρτι έχει δημιουργήσει εκδηλώσεις για σταρ όπως η Όπρα Ουίνφρι, ο Μάικλ Τζόρνταν αλλά και η ίδια η “νύφη” στο παρελθόν.

Στη λίστα των καλεσμένων, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, περιλαμβάνονται ο Ματ Ντέιμον, ο Τζίμι Κίμελ, ο Κάσεϊ Άφλεκ και η Ντρέα Ντε Ματέο. Το TMZ ανέφερε τον περασμένο μήνα ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κτήμα του Άφλεκ στο Riceboro της Τζόρτζια.

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονή», έγραψε στην ιστοσελίδα της η Λόπεζ, ΄ενα μήνα αφότου αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης σε μια κλειστή τελετή στο Λας Βέγκας.

Προς το παρόν δεν σχεδιάζουν μήνα του μέλιτος. «Δεν έχουν προγραμματίσει ακόμη μήνα του μέλιτος. Η Τζένιφερ λέει ότι κάθε μέρα με τον Μπεν είναι μήνας του μέλιτος», σχολίασε πηγή στο site ΤΜΖ. «Από τότε που άρχισαν να βγαίνουν ξανά, η Τζένιφερ πιστεύει πραγματικά ότι αυτό είναι. Ανυπομονεί να γεράσει με τον Μπεν», πρόσθεσε.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ