ΚΥΠΡΟΣ: Είναι επίσημο! Με την Τάμτα στη Eurovision 2019


Τέλος στις φήμες από… νωρίς για φέτος! Το κρατικό κανάλι της Κύπρου, ΡΙΚ (CyBc) αποφάσισε να δώσει σήμερα το πρωί την απάντηση, επίσημα και δημόσια, που όλοι περιμένανε και να επιβεβαιώσει τις φήμες των τελευταίων ημερών σχετικά με την συμμετοχή της Τάμτα στον διαγωνισμό

Με μία αγγλόφωνη ανάρτηση λοιπόν στην επίσημη σελίδα του στο facebook, το CyBc ανακοινώνει:

«Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ανακοινώνει πως η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα λάβει χώρα στο Tel Aviv του Ισραήλ τον ερχόμενο Μάη μήνα, από την δημοφιλή τραγουδίστρια σε Κύπρο, Ελλάδα και Γεωργία ΤΑΜΤΑ, μέλος του δυναμικού της Minos EMI και του Erodios Live Management.

Η ΤΑΜΤΑ θα παρουσιάσει το τραγούδι με τίτλο «Replay», δημιουργημένο από τον συνθέτη Alex Papaconstatinou (Alex P)

H σκηνική εμφάνιση της συμμετοχής θα επιμεληθεί από την διεθνούς φήμης καλλιτεχνική σκηνοθέτη και χορογράφο Sacha Jean-Baptiste.

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία του με την Ελένη Φουρέιρα το 2018, βλέπουμε ότι το ΡΙΚ και για το 2019 έχει δώσει τα χέρια με μία γερή ομάδα. Συνεχίζοντας τη συνεργασία με τους Alex P. στο κομμάτι της σύνθεσης και της Sacha Jean-Baptiste στο κομμάτι της σκηνικής παρουσίασης, το ΡΙΚ ολοκλήρωσε το πακέτο που επιθυμούσε «κλειδώνοντας» για το κομμάτι της εκπροσώπησης την Τάμτα, ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της Ελληνικής μουσικής βιομηχανίας!

Εν αναμονή λοιπόν για την πρώτη ακρόαση του «Replay» του τραγουδιού που θα εκπληρώσει το όνειρο της Τάμτα να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision!

ogaegreece.com


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ