Jennifer Lopez: Πίνοντας αυτό το smoothie καθημερινά έχασε 10 ολόκληρα κιλά!


Μήπως να το σκεφτούμε σοβαρά μετά την κραιπάλη των γιορτών;

Αυτό που θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, όμως, είναι πως δεν το απέκτησε άκοπα, κυρίως μετά τη γέννηση των δύο παιδιών της.

Όπως η ίδια έχει παραδεχθεί σε συνέντευξή της, υπήρξε μία περίοδος που 10 ολόκληρα κιλά είχαν εγκατασταθεί στο σώμα της, στερώντας της αυτοπεποίθηση και δύναμη να προσπαθήσει να επιστρέψει στο φυσιολογικό της βάρος.

Ευτυχώς, η ηττοπάθεια δεν κράτησε πολύ και η JLo μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια της και δίνοντας τη δική της μάχη με τα περιττά κιλά και τη ζυγαριά της.

Σε συνέντευξή της στο US Weekly μίλησε για την περίοδο εκείνη, αποκαλύπτοντας πως άρχισε να γυμνάζεται εντατικά, κυρίως τις βραδινές ώρες που τα διδυμάκια της κοιμόντουσαν.

«Γιατί; Γιατί είμαι μια γυναίκα σε εξέλιξη που πρέπει να παραμένει αφοσιωμένη στο στόχο της», είπε για τη νέα της αυτή συνήθεια.

Όπως είναι φανερό, το στοίχημα το κέρδισε. Η υγιεινή διατροφή και η άσκηση επέστρεψαν για τα καλά στην καθημερινότητά της, δεν ήταν όμως οι μοναδικοί της σύμμαχοι για την τόσο μεγάλη απώλεια βάρους.

Η ίδια αποδίδει το αποτέλεσμα στο σώμα της και σε ένα «μαγικό» smoothie που κατανάλωνε καθημερινά, προκειμένου να αποβάλλει τις τοξίνες από τον οργανισμό της και να ενεργοποιεί τον μεταβολισμό της.

Πρόκειται για έναν χυμό εύκολο στην προετοιμασία του που δικαίως θα χαρακτηρίζαμε ως… βόμβα βιταμινών.

Μήπως ήρθε η ώρα να τον δοκιμάσεις κι εσύ;

Τι θα χρειαστείς

1 φλιτζ. γάλα ρυζιού
1 μπανάνα
1 φλιτζ. πολτό από σπανάκι
2 κ. σ. αμυγδαλέλαιο
1 κ. σ. σκόνη πρωτεΐνης
1 κ. γ. μέλι

Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα μας τα υλικά στο blender μαζί με αρκετό πάγο.

Tip: Καταναλώνουμε αμέσως, πριν χαθούν οι βιταμίνες του.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ