Στο τεχνικό επιτελείο της εθνικής ομάδας ο Στέλιος Γιαννακόπουλος


Επικυρώθηκε από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ η πρόσληψη του Στέλιου Γιαννακόπουλου στο τεχνικό επιτελείο της εθνικής ομάδας. Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής θα έχει καθήκοντα συνεργάτη του Άγγελου Αναστασιάδη και θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο ματς με το Λιχτενστάιν στο Βαντούζ (23/3), στην πρεμιέρα των προκριματικών του EURO 2020.

Στη συνεδρίαση της εκτελεστική επιτροπής, που έγινε παρουσία του ανεξαρτήτου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA, Πετρ Φούσεκ, των μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης των FIFA/UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, Έντι Ντερβισάι, Ιβάν Βέλα και Μάριου Γεωργίου, καθώς και του προέδρου της ΚΕΔ, Βίτορ Μανουέλ Ντε Μέλο Περέιρα, αποφασίστηκαν επίσης τα εξής:

– Εγκρίθηκε η επιστολή της γενικής γραμματέως της FIFA, Φάτμα Σαμούρα, η οποία αφορά ζητήματα προσλήψεων και απολύσεων των μελών της ΚΕΔ, καθώς και την παρουσία του προέδρου της κ. Περέιρα στις συνεδριάσεις της Ε.Ε. της ΕΠΟ, εφόσον στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται θέματα λειτουργίας της.

– Εγκρίθηκε το στρατηγικό πλάνο της ΕΠΟ για τη διετία 2019-20, με το οποίο εκπληρώνονται οι έξι δράσεις που είχαν ζητηθεί από τη FIFA στην επιστολή Σαμούρα του Μαΐου 2018.

– Εγκρίθηκε η σύμβαση με το Δήμο Ηρακλείου και την Περιφέρεια Κρήτης και η διακήρυξη διαγωνισμού για τον ανάδοχο, για τις εργασίες αποκατάστασης τμήματος του στεγάστρου του Παγκρητίου Σταδίου.

– Επικυρώθηκε η απόφαση της ΚΕΔ για την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Τσαχειλίδη από τον κ. Νίκο Ιωσηφόγλου, ο οποίος ήδη παρέχει τις υπηρεσίες του στην ΚΕΔ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ