Αυτή είναι η νέα εξελιγμένη ηλιοπροστασία “κουρτίνα” που θα σώσει το αυτοκίνητό σας από τον ελληνικό ήλιο! (pics)


Ο καλύτερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος να προστατέψετε το αυτοκίνητό σας και εσάς, από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου και της ζέστης

Ένα προϊόν απαραίτητο για όσους ζουν στην Ελλάδα και γενικότερα σε χώρες οπού ο ήλιος είναι έντονος και απειλητικός. Το ταμπλό χρειάζεται προστασία, προκειμένου να αποφύγουμε τα ανεπιθύμητα σκασίματα και τους αποχρωματισμούς που απειλούν το αγαπημένο μας αυτοκίνητο.

Στην Ελλάδα με απίστευτη τιμή! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ…

Το αλουμινένιο αυτό σκίαστρο, δεν επιτρέπει στις βλαβερές ακτίνες του ήλιου να εισέλθουν από το παρμπρίζ, προστατεύοντας έτσι το αυτοκίνητο αλλά και μειώνοντας τη θερμοκρασία στο εσωτερικό. Έτσι, το τιμόνι δεν καίει, τα καθίσματα είναι δροσερά και η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι πολύ ευχάριστη.

Η χρήση του είναι τόσο απλή, που θα απαλλαγείτε από την συνεχής χρήση της κουκούλας, την ταλαιπωρία της εφαρμογής της και την αδυναμία χρήσης της για λίγες ώρες.

Τοποθετείστε το στην κολόνα του συνοδηγού πάνω στο τζάμι και με μία κίνηση του χεριού το ανοίγεται και το βεντουζάρετε στην μεριά του οδηγού!

Αυτό ήταν, το αμάξι σας είναι προστατευμένο!

Όταν ξαναμπείτε στο αμάξι απλώς το κλείνετε πάλι δεξιά και ουσιαστικά εξαφανίζεται στην κολόνα του συνοδηγού. Δεν χρειάζεται να το βγάλετε και να το ξαναβάλετε! Τόσο απλό! Όπου και αν χρειαστεί να σταματήσετε, στο σούπερ μάρκετ, στο περίπτερο, στο καφέ, έστω και για δύο λεπτά, το αμάξι προστατεύεται σε 2 δευτερόλεπτα.

Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας, δεν τσακίζει και έχει απεριόριστο χρόνο ζωής!

Οι αρχικές διαστάσεις του είναι 0.70 x 1.55cm και μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε Ι.Χ. καθώς μπορείτε να το κόψετε με ένα απλό ψαλίδι στις άκρες του. Το βάρος του είναι ελάχιστο και έτσι δεν ξεκολλάει ποτέ από το τζάμι.

Πραγματικά, το Σκίαστρο ηλιακή προστασία αυτοκινήτου συρόμενο (κουρτίνα), ήρθε στην Ελλάδα για να σας απαλλάξει από τις αυτοσχέδιες κουρτίνες με σεντόνια, τις κουραστικές στη χρήση κουκούλες και να δώσει μια μόνιμη και πρακτική λύση σε σας που σέβεστε το αυτοκίνητο σας.

Διατηρείστε το αυτοκίνητο σας δροσερό, αποφύγετε τα σκασίματα και την ταλαιπωρία του ταμπλό σας, γλυτώσετε από το “καυτό” τιμόνι μία και έξω!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νιρβάνα 3, 11145, Κάτω Πατήσια, www.mrclick.gr

Το MrClick αποτελεί εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου που σκοπό της και στόχος της έχει την κάλυψη των αναγκών των πελατών της για φθηνά πλην όμως ποιοτικά και επώνυμα προϊόντα. Με την επίσκεψη σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε είδη για την κουζίνα και το σπίτι σας, αξεσουάρ, διάφορα είδη gadgets και έξυπνα προϊόντα που κάνουν την ζωή σας και την καθημερινότητα σας πιο εύκολη τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε εύκολα, άνετα και ευχάριστα.

Τα προϊόντα μας κατόπιν της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας φτάνουν στα χέρια σας εντός 24 έως 48 ωρών, επιλέγοντας εσείς τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε.

Δείτε και αυτό το προϊόν:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Ηλιακός Solar προβολέας 200W με φωτοβολταϊκό πάνελ, τηλεκοντρόλ και χρονοδιακόπτη

Παγκόσμια φρενίτιδα με το μικρότερο διακριτικό κινητό στον κόσμο που παίρνει δυο κάρτες και αλλάζει τη φωνή σου! (vid, pics)

Και στην Ελλάδα! Αν έχεις Smart tv ή tablet, αυτό το τεχνολογικό θαύμα θα σου λύσει τα χέρια μια και καλή!

Τεχνολογικό θαύμα: Αυτή είναι η mini κρυφή κάμερα που θα σου λύσει τα χέρια σε σπίτι και γραφείο

Έφτασε η ώρα να γίνουν δικά σου – Νέα μοναδική τιμή για τα ασύρματα ακουστικά «airpods»

Θα το λατρέψετε – Παίξτε βελάκια (darts) με led οθόνη που μετράει τους πόντους!

Διώξε τους κλέφτες από το αυτοκίνητό σου – Πάρκαρε με ακρίβεια – Κατέγραψε τα πάντα όταν οδηγάς! Με τη διπλή κάμερα/καθρέπτη που ήρθε στην Ελλάδα

Αυτό είναι το «μαγικό» πατάκι μπάνιου που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ