Θα το λατρέψετε – Παίξτε βελάκια (darts) με led οθόνη που μετράει τους πόντους!


Το παιχνίδι που λατρέψαμε από μικρά παιδιά και φάγαμε ατελείωτες ώρες ρίχνοντας και μετρώντας πόντους

Το πιο διαχρονικό παιχνίδι σε όλο τον κόσμο, που αναπτύσσει τις ικανότητες και την δεξιοτεχνία σας και ταυτόχρονα διασκεδάζει!

Για λίγες ώρες και μόνο για τους αναγνώστες μας, από 34.90€ ΜΟΝΟ 19.00 €

Περάστε υπέροχες διασκεδαστικές στιγμές με τους φίλους ή την οικογένεια σας, παίζοντας με ασφάλεια αλλά και με έναν ηλεκτρονικό πίνακα που διαθέτει οθόνη LCD, που αυτόματα καταμετρά την απόδοση σας, ηλεκτρονικούς ήχους κάθε φορά που το βελάκι χτυπά τον στόχο στην διάρκεια του παιχνιδιού ή αρχίζει και τελειώνει ένα παιχνίδι!

Το darts διαθέτει 6 βελάκια (3 μαύρα – 3 κόκκινα), εγχειρίδιο χρήσης και οδηγιών με τους επίσημους κανόνες και λειτουργεί με τρεις μπαταρίες 3Α! Κρεμάστε το στο τοίχο και ξεκινήστε!

Διαστάσεις 37cm x 31cm


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νιρβάνα 3, 11145, Κάτω Πατήσια, www.mrclick.gr

Το MrClick αποτελεί εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου που σκοπό της και στόχος της έχει την κάλυψη των αναγκών των πελατών της για φθηνά πλην όμως ποιοτικά και επώνυμα προϊόντα. Με την επίσκεψη σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε είδη για την κουζίνα και το σπίτι σας, αξεσουάρ, διάφορα είδη gadgets και έξυπνα προϊόντα που κάνουν την ζωή σας και την καθημερινότητα σας πιο εύκολη τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε εύκολα, άνετα και ευχάριστα.

Τα προϊόντα μας κατόπιν της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας φτάνουν στα χέρια σας εντός 24 έως 48 ωρών, επιλέγοντας εσείς τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε.

Δείτε και αυτό το προϊόν:

Και στην Ελλάδα! Αν έχεις Smart tv ή tablet, αυτό το τεχνολογικό θαύμα θα σου λύσει τα χέρια μια και καλή!

Τεχνολογικό θαύμα: Αυτή είναι η mini κρυφή κάμερα που θα σου λύσει τα χέρια σε σπίτι και γραφείο

Έφτασε η ώρα να γίνουν δικά σου – Νέα μοναδική τιμή για τα ασύρματα ακουστικά «airpods»

Διώξε τους κλέφτες από το αυτοκίνητό σου – Πάρκαρε με ακρίβεια – Κατέγραψε τα πάντα όταν οδηγάς! Με τη διπλή κάμερα/καθρέπτη που ήρθε στην Ελλάδα

Αυτό είναι το «μαγικό» πατάκι μπάνιου που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ