Πολίτικες γεύσεις Χαλανδρίου: Το ιστορικό κεμπαπτζίδικο του Χαλανδρίου με τις βραβευμένες πικάντικες γεύσεις του


Οι Πολίτικες γεύσεις Χαλανδρίου είναι ένα ιστορικό κατάστημα με υπέροχες πολίτικες γεύσεις που εντυπωσιάζει τους λάτρεις των ιδιαίτερων πιάτων, φέτος πήρε για άλλη μια χρονιά το Χρυσό βραβείο γεύσης από τα Best Greek Food Awards™.

“Από το Βυζάντιο μέχρι τις μέρες μας, η Πόλη είναι σημείο αναφοράς για ανταλλαγή γεύσεων. Πολίτικη κουζίνα και μόνο στο άκουσμά της, κανείς φέρνει στο νου του πικάντικες γεύσεις, μπαχαρικά και μυρωδικά.”

Την αυθεντική έννοια της Πολίτικης κουζίνας την γνωρίζουν πολύ λίγοι στη σημερινή μας εποχή.

Εμείς είμαστε από τους λίγους που μέσα από τα πιο αγνά υλικά κατορθώνουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις αυθεντικές αξίες και γεύσεις της πολίτικης κουζίνας.

Το κατάστημα Πολίτικες γεύσεις σας περιμένει για ένα αναπάντεχο και αξέχαστο ταξίδι στις αυθεντικές γεύσεις της Πόλης ενώ για το τέλος της βραδιάς, μπορείτε να δοκιμάσετε τα χειροποίητα γνήσια γλυκά Καζάν Ντιμπί, Γκιούζελ και Μπακλαβά.

Βραβευμένες γεύσεις από τα Best Greek Food Awards™
Για άλλη μια χρονιά, οι Πολίτικες γεύσεις Χαλανδρίου διακρίθηκαν ως το κορυφαίο κατάστημα εστίασης Πολίτικων γεύσεων. Μια επιβράβευση που επισφραγίζει την παράδοση χρόνων αλλά και τη σταθερότητα στην ποιότητα στο πέρασμα του χρόνου.


Που θα βρείτε την επιχείρηση:

Περιοχή: Χαλάνδρι
Διεύθυνση: Βασ. Γεωργίου 6, 152 32
Τηλ.:  210 6893547 – 210 6850051 – 697 164 6009 (What’s up)
Delivery: ΝΑΙ
Ωράριο λειτουργίας:
Καθημερινά: 12:00 μ.μ. – 12:30 π.μ.
Σαββατοκύριακο: 12:00 μ.μ. – 12:30 π.μ.
Κατηγορία βράβευσης 2018: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ