Το «My Greece» στα Χανιά


Σε αυτό το επεισόδιο το «My Greece» και η Δέσποινα Βανδή μας ξεναγούν στα Χανιά, μία πόλη με μοναδική ομορφιά και πλούσια ιστορία.

Πλάνα από τον Ενετικό Φάρο και την μοναδική παλιά πόλη των Χανίων με τα εμβληματικά κτίρια.

Η εκπομπή επισκέπτεται το πατρικό σπίτι του Ελευθερίου Βενιζέλου στη Χαλέπα που αποτέλεσε την οικία του Έλληνα πολιτικού για τριάντα και πλέον χρόνια.
Από την εκπομπή δε θα μπορούσαν να λείψουν η λύρα και το λαούτο, οι τοπικοί χοροί και οι παραδοσιακές φορεσιές. Με συνταξιδιώτη τον Βαγγέλη Δρίσκα, ανακαλύπτουμε τους γαστρονομικούς θησαυρούς της περιοχής . Η Δέσποινα και ο Βαγγέλης ξεκινούν με την περίφημη μπουγάτσα Χανίων με την τυρένια κρεμώδη γέμιση. Στη συνέχεια επισκέπτονται φυτείες με αβοκάντο, που υπάρχουν σε αφθονία σε αυτό τον τόπο και μαγειρεύουν με αυτά.
Η περιήγηση συνεχίζεται με την Δέσποινα να συναντά έναν από τους κομπάρσους της ταινίας «Ζορμπάς» του Μιχάλη Κακογιάννη. Ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο «My Greece» αυτή την Κυριακή στο Open στις 8μ.μ.

« My Greece» κάθε Κυριακή στις 20.00 στο ΟPEN
Ένα ταξιδιωτικό, πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό στην Ελλάδα, με τη Δέσποινα Βανδή στο τιμόνι & συνταξιδιώτη τον Βαγγέλη Δρίσκα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ