Τα “μαζεύει” ο Πετρόπουλος μετά το… κράξιμο Τσακαλώτου

Μια προσπάθεια να τα… μαζέψει φαίνεται πως κάνει ο Τάσος Πετρόπουλος, μετά το “άδειασμα” του Ευκλείδη Τσακαλώτου για το “Δώρο Πάσχα” στους συνταξιούχους.

«Ουδέποτε δήλωσα ότι πρόκειται να καταβληθεί «Δώρο Πάσχα» στους συνταξιούχους» αναφέρει ο κ. Πετρόπουλος σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο με αφορμή το θόρυβο που προκλήθηκε.

«Αντιθέτως, υπογράμμισα ότι τα θέματα αυτά αποτελούν αντικείμενο της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, ο οποίος τα ανακοινώνει» διευκρίνισε ο κ. Πετρόπουλος.

Όλα αυτά καθώς φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ενδοκυβερνητική με αφορμή ένα «ορφανό» ποσό ύψους 658 εκατ. που είναι καταχωρημένο στον φετινό προϋπολογισμό και αναζητεί αποδέκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Οικονομικών είναι ριζικά αντίθετος σε προεκλογικά «δωράκια» και θεωρεί ως άκρατο λαϊκισμό τέτοιου είδους κινήσεις, οι οποίες μάλιστα διαρρέονται από ανθρώπους που «έχουν κριθεί ανεπαρκείς για μία σειρά από ζητήματα».

Όπως είναι γνωστό υπάρχει ένα ποσό που έχει μπει στο προϋπολογισμό και το οποίο κανείς δεν ξέρει πού θα χορηγηθεί και πότε μέσα στο έτος, με τις πληροφορίες να θέλουν ακόμη και τους εκπροσώπους των θεσμών να επισημαίνουν πως αυτά τα χρήματα πρέπει να διατηρηθούν ως «μαξιλάρι» για την οικονομία και να μην χρησιμοποιηθούν ως προεκλογικές παροχές.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here