Superleague: Ώρα… τίτλου για τον ΠΑΟΚ. Μεγάλη “μάχη” στο “Βικελίδης”


Τη νίκη που θα του χαρίσει τον τίτλο του πρωταθλητή ψάχνει ο ΠΑΟΚ στην έδρα της ΑΕΛ, ενώ ο Άρης υποδέχεται τον Ατρόμητο σε μια μάχη 4ης και 5ης θέσης! Την ίδια ώρα έχουν “σέντρα” όλες οι αναμετρήσεις της 28ης αγωνιστικής της Superleague.

Η στιγμή που περίμεναν οι φίλοι του ΠΑΟΚ, εδώ και 34 χρόνια, έφθασε… Απόψε το βράδυ (19:00) ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του, φιλοξενούνται στην Λάρισα από την ΑΕΛ και με νίκη θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, διατηρώντας παράλληλα και το αήττητο, δύο αγωνιστικές πριν την λήξη της Superleague.

Σημαντικό παιχνίδι γίνεται και στο “Κλ. Βικελίδης” με τον Άρη να υποδέχεται τον Ατρόμητο, σε έναν… τελικό για την κατάκτηση της 4ης θέσης του βαθμολογικού πίνακα.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός δίνει το τελευταίο του φετινό εντός έδρας ματς, υποδεχόμενος τη Ξάνθη, ενώ η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στη Λαμία την ομώνυμη ομάδα, λίγο πριν τον επαναληπτικό τους στην ίδια έδρα για το Κύπελλο Ελλάδας (03.04.2019).

Σημαντικό παιχνίδι για την… παραμονή γίνεται ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον Αστέρα Τρίπολης στα Ιωάννινα, ενώ ο Πανιώνιος -που δεν το κουνάει από την κατηγορία- υποδέχεται τον προτελευταίο, Λεβαδειακό. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ τον ΟΦΗ, που τα παίζει όλα για όλα για την παραμονή.Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής (19:00):

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ (Novasports1)

Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός (ΕΡΤ)

Άρης – Ατρόμητος (ΕΡΤ)

Λαμία – ΑΕΚ (ΕΡΤ)

Λεβαδειακός – Πανιώνιος (Novasports4)

Ολυμπιακός – Ξάνθη (Novasports2)

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ (ΕΡΤ)

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης (Novasports3)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ