Champions League LIVE: Γιουβέντους – Άγιαξ, Μπαρτσελόνα – Γιουνάιτεντ


Με δύο μεγάλους αγώνες ξεκινά την Τρίτη το πρόγραμμα των ρεβάνς της φάσης των «8» του Champions League.
Στο ματς που αναμένεται να έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, η Γιουβέντους υποδέχεται τον Άγιαξ, στον επαναληπτικό του 1-1 της Ολλανδίας.
Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να «σφραγίσει» το… εισιτήριο της κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετα το 0-1 του «Ολντ Τράφορντ».

Το δικό τους… Game of Thrones δίνουν 8 ομάδες στη φάση των προημιτελικών του Champions League και απόψε το βράδυ θα μάθουμε τις δύο πρώτες που θα φτάσουν ένα βήμα πριν από το μεγάλο τελικό της Μαδρίτης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το 125ο γκολ στο Champions League στο Άμστερνταμ και η Γιουβέντους ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Άγιαξ. Η «βέκια σινιόρα» υποδέχεται τον «Αίαντα» στο Τορίνο και θέλει τη νίκη ή ισοπαλία με 0-0 για να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Εφόσον τα καταφέρει θα περιμένει να μάθει αύριο την αντίπαλό της, η οποία θα προκύψει από τον αγγλικό «εμφύλιο» της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ.

Επίσης, έχουμε την επαναληπτική αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Καμπ Νου». Οι Καταλανοί κέρδισαν πριν μία εβδομάδα 1-0 για πρώτη φορά στο «Ολντ Τράφορντ» και σε περίπτωση πρόκρισης θα κοντραριστούν με τον νικητή του Πόρτο – Λίβερπουλ.

Να σημειωθεί ότι η Μπαρτσελόνα έχει προκριθεί σε 40 από τα 42 ευρωπαϊκά νοκ-άουτ παιχνίδια της, έχοντας νικήσει στο πρώτο ματς (σ.σ. έχει αποτύχει μονάχα απέναντι στην Κολωνία το 1980 και τη Μετς το 1984).

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη των αναμετρήσεων

 

Η φάση των «8» του Champiopns League ολοκληρώνεται την Τετάρτη με τις ρεβάνς, Πόρτο – Λίβερπουλ και Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι.

Η Τότεναμ με το γκολ του Σον στο 78’ κέρδισε 1-0 την ομάδα του Γκουαρεντιόλα. Η Μάντσεστερ Σίτι χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά στο «Έτιχαντυ», για να προκριθεί στα ημιτελικά.

Πιο εύκολο μοιάζει το έργο της Λίβερπουλ που επικράτησε εντός έδρας της Πόρτο με 2-0.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ