Γήπεδο ΑΕΚ: Τελειώνει και ο 4ος πυλώνας. “Όλα παίρνουν τη σειρά τους” (vid, pics)

Η ενημέρωση της ΠΑΕΑΕΚ για τις τελευταίες εξελίξεις στο υπό κατασκευή γήπεδο της ομάδας και τον 4ο πυλώνα της “Αγιά Σοφιάς” που ετοιμάζεται. Φωτογραφίες και video από το εργοτάξιο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Για την πορεία των εργασιών στον 4ο πυλώνα της “Αγιά – Σοφιάς” ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, με ποστάρισμα στα social media που διατηρεί.

“Τη νέα πύλη εισόδου στο εργοτάξιο του γηπέδου μας αποτελεί από χθες ο τέταρτος πυλώνας της Αγιά Σοφιάς, που είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί με την τοποθέτηση των δύο ενθέτων για το στέγαστρο, που υπάρχουν ήδη στους άλλους τρεις. Ολα παίρνουν τη σειρά τους με σταθερά βήματα προς την ολοκλήρωση του ονείρου μας”, αναφέρει η “κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Να αναφέρουμε ότι στον 4ο πυλώνα που ολοκληρώνεται, υπάρχει και η νέα πύλη για την είσοδο στο εργοτάξιο καθώς η παλιά που βρισκόταν στο νότιο πέταλο έχει κλείσει. Εκεί τοποθετήθηκε μια νέα πύλη, στην οποία οι φίλοι της ΑΕΚ έκαναν την… παρέμβαση τους.

Πέρα από τον πυλώνα, τα έργα έχουν επικεντρωθεί και στο νότιο πέταλο, εκεί όπου βρισκόταν η παλιά “σκεπαστή”. Και όλα αυτά, εν αναμονή της άφιξης των Ιταλών της Cimolai που θα ξεκινήσουν την κατασκευή του στεγάστρου του γηπέδου, μετά το Πάσχα.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ