Οικογενειακή τραγωδία για την Julia Louis-Dreyfus: Ο θάνατος που της κόστισε


Η Julia Louis-Dreyfus βίωσε ίσως το δυσκολότερο καλοκαίρι της ζωής της. Η βραβευμένη με Emmy κωμικός έχασε από υπερβολική δόση κοκαΐνης την ετεροθαλή αδερφή της.

Τα δυσάρεστα νέα ήρθαν τώρα στο φως της δημοσιότητας, με την 44χρονη Emma Louis-Dreyfus να φεύγει από τη ζωή στις 13 Αυγούστου.

Συγεκκριμένα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε ένα δημοφιλές μονοπάτι στο στην Καλιφόρνια, αφήνοντας πίσω της, χωρίς να έχει φτιάξει διαθήκη, την προσωπική περιουσία της, που ανέρχεται σε 23.000.000 δολάρια. Είχε πρόσφατα δημιουργήσει μια εταιρία για την ανάπτυξη εκτάσεων με στόχο την παραγωγή μαριχουάνας, επενδύοντας σε αυτό το project 4.500.000 δολάρια.

Στη νεκρολογία της που δημοσιεύτηκε στα τέλη Αυγούστου η Dreyfus, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, περιγράφεται ως κοινωνική λειτουργός που αγαπούσε τη ζωή τόσο στην πόλη όσο και στην εξοχή. Μάλιστα, αναφέρεται ότι το μέρος όπου βρέθηκε νεκρή ήταν μια από τις «αγαπημένες της σαββατοκυριακάτικες αποδράσεις».

Τελικά, έπειτα από δικαστικές διαδικασίες, η διαχείριση του συνόλου της περιουσίας της στις αρχές Οκτωβρίου πέρασε στη μητέρα της Φίλις Λούις Ντρέιφους, αφήνοντας εκτός τον σύντροφο της Σιν Κιμ.

Ο θάνατος της ετεροθαλούς αδερφής της είναι ακόμη ένα χτύπημα για την 57χρονη ηθοποιό που πρόσφατα αποκάλυψε ότι «είναι πολύ τυχερή» που ζει μετά τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού με τον οποίο διαγνώστηκε τον Σεπτέμβριο του 2017.

Η Τζούλια δεν έχει κάνει καμία δημόσια αναφορά για τον θάνατο της αδερφής της

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ