Διαζύγιο – βόμβα για την Αντέλ.


Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση πως η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια, Αντέλ, χώρισε με τον επί οκτώ χρόνια σύντροφό της και σύζυγό της τα τελευταία τρία, Simon Konecki.

Έχοντας κερδίσει ήδη 15 (!) βραβεία Grammy, η Αντέλ διαγράφει μια λαμπρή πορεία στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα, ωστόσο η είδηση του διαζυγίου της έρχεται να ταράξει τα νερά!

Η -εκπληκτική- τραγουδίστρια, λοιπόν, παίρνει διαζύγιο από τον εδώ και τρία χρόνια σύζυγό της, Simon Konecki. Η βρετανίδα σούπερ σταρ, που γνώρισε τον επιχειρηματία το 2011 και τον παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα το 2016, δήλωσε πως τους δυο τους ενώνει η αγάπη για τον εξάχρονο γιο τους, Άντζελο, τον οποίο θα μεγαλώσουν από κοινού με στοργή.

Οι φήμες… έδιναν κι έπαιρναν πως η 30χρονη τραγουδίστρια, η οποία είναι… ξακουστή για την επιθυμία της να προστατεύει την ιδιωτική της ζωή, επιβεβαίωσε χθες βράδυ τον χωρισμό από τον 44χρονο. ΑντέλΑντέλ

Εκπρόσωπος της Αντέλ τόνισε: «Η Αντέλ και ο σύντροφός της χώρισαν. Είναι αφοσιωμένοι στο να μεγαλώσουν από κοινό τον γιο τους με στοργή. Όπως πάντα, ζητούν την προστασία της ιδιωτικότητάς τους», ενώ συμπλήρωσε πως η Αντέλ δεν θα κάνει κάποιο περαιτέρω σχόλιο για το ζήτημα.

Η τραγουδίστρια και ο κατά 14 χρόνια μεγαλύτερός της, Simon Konecki, παντρεύτηκαν το 2016 και κατάφεραν για πολλούς μήνες να το κρατήσουν κρυφό. Η ίδια, πάντως, επιβεβαίωσε πάνω στην σκηνή την είδηση του γάμου, όταν παρέλαβε το Grammy στην κατηγορία του καλύτερου άλμπουμ για το 2017.Δείτε την στιγμή που η Αντέλ ανακοίνωσε τον γάμο της

Πηγή: dailymail.co.uk


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ