Βέφα Αλεξιάδου: Στα δικαστήρια για μια… μαγειρίτσα κοτόπουλο- Αγωγή για 60.000 ευρώ

Μια… μαγειρίτσα κοτόπουλο στέλνει τη γνωστή μαγείρισσα στα δικαστήρια.

Η Βέφα Αλεξιάδου, ζητά αποζημίωση για ηθική βλάβη, καθώς, όπως ισχυρίζεται έκλεψαν τη συνταγή για την περίφημη μαγειρίτσα της.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η Βέφα Αλεξιάδου με αγωγή της ζητά από τον Κωνσταντίνο Μιναρετζή, παρουσιαστή, μάνατζερ και ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης στη Θεσσαλονίκη, το ποσό των 60.000 ευρώ ως αποζημίωση για ηθική βλάβη, καθώς και την απαγόρευση να χρησιμοποιεί εφεξής το όνομά της στη μαγειρίτσα κοτόπουλο, που σερβίρει στο κατάστημά του.

Σύμφωνα με την πλευρά της γνωστής μαγείρισσας, η συγκεκριμένη μαγειρίτσα βασίζεται σε δική της συνταγή. Μάλιστα, η κ. Αλεξιάδου ισχυρίζεται ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας έχει αναρτήσει φωτογραφία της στην είσοδο του μαγαζιού του και μοιράζει διαφημιστικά φυλλάδια με τη φωτογραφία της, διαφημίζοντας για το Πάσχα «Τη μαγειρίτσα της Βέφας».

«Ο συγκεκριμένος, ο οποίος δεν είναι καν μάγειρας και ασφαλώς δεν έχει την άδειά μου να κάνει χρήση του ονόματός μου, βγάζει χρήματα από την πρακτική του αυτή, εξαπατώντας το κοινό και καταστρέφοντας την καλή μου φήμη, προσφέροντας κατώτερης ποιότητας προϊόντα, τα οποία σχετίζονται πλέον στη συνείδηση του κοινού με μένα», αναφέρει μεταξύ άλλων στην αγωγή που κατέθεσε η γνωστή μαγείρισσα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.
Ο κ. Μιναρετζής μέσω των δικηγόρων του έστειλε με τη σειρά του εξώδικο στην Βέφα Αλεξιάδου, ισχυριζόμενος ότι με την άδειά της χρησιμοποίησε το όνομά της στο πιάτο.
Η συνέχεια ωστόσο, θα δοθεί στα δικαστήρια.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ