Γιατί ο Bradley Cooper έχει να δει την Lady Gaga από τη βραδιά των Oscars


Φαίνεται ότι η σχέση αυτή είναι των… άκρων!

O Bradley Cooper και η Lady Gaga ήταν σχεδόν αυτοκόλλητοι κατά τη διάρκεια του 2018 και στις αρχές του 2019 και φυσικά κατά τη διάρκεια των κινηματογραφικών φεστιβάλ καθώς προώθησαν μαζί το A Star Is Born, αλλά αυτό φαίνεται ότι τελείωσε. Μετά την εμφάνιση τους τον Φεβρουάριο στα Oscars με την εκπληκτική ερμηνεία του τραγουδιού «Shallow», οι φήμες λένε ότι από τότε δεν έχουν δει ξανά ο ένας τον άλλον.

«Από τότε που τελείωσε η περίοδος των βραβείων, ο Bradley περνάει την κάθε μέρα με την οικογένειά του», είπε μια πηγή στο People. Ο Cooper και η σύντροφός του Irina Shayk συχνά παίρνουν τη 2χρονη κόρη τους Lea de Seine και κάνουν δραστηριότητες όπως περπάτημα στην παραλία, πρόσθεσε η πηγή.

Όσο για την Gaga, είπε: «Φαίνεται ότι ο Bradley δεν έχει συναντηθεί καθόλου με τη Lady Gaga. Ότι κάνει είναι για την οικογένειά του».

Μετά τα Oscars, οι παπαράτσι σταμάτησαν να κυνηγάνε τον Cooper και τώρα τον φωτογραφίζουν μόνο περιστασιακά κατά τη διάρκεια των εμφανίσεων του με την Shayk. Παρόλο που το ζευγάρι εξακολουθεί να κινείται πολύ ιδιωτικά και να κρατάει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, φαίνεται ότι είναι πολύ ερωτευμένο . «Ο Bradley και η Irina φαίνονται να τα πηγαίνουν υπέροχα», πρόσθεσε η πηγή στο People.

H Gaga, από την άλλη πλευρά, έκανε κάποιες εμφανίσεις μετά τα Oscars. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε στο σόου του Jimmy Kimmel Live! λίγες ημέρες μετά την τελετή απονομής των βραβείων και παρακολούθησε τα βραβεία Daily Front Row Fashion Awards τον περασμένο μήνα.

Ενώ μιλούσε με τον Kimmel, η Gaga έδωσε τέλος στις φήμες ότι ο Cooper και εκείνη είχαν εμπλακεί ερωτικά καθώς η εμφάνιση τους στο «Shallow» πυροδότησε αρκετές φήμες.

«Ναι, οι άνθρωποι είδαν την αγάπη. Και μάντεψε! Αυτό ήταν που θέλαμε να δείτε!» δήλωσε η τραγουδίστρια. «To Shallow είναι ένα ερωτικό τραγούδι. Η ταινία, A Star Is Born, είναι μια ιστορία αγάπης».

Η Shayk γνώριζε επίσης, ότι το καλλιτεχνικό ζευγάρι υποδυόταν απλά για την παράσταση. «Η Irina ξέρει ότι ο Bradley και η Gaga είναι καλλιτέχνες», είπε μια πηγή μετά από τα Όσκαρ. «Η χημεία τους δεν ήταν θέμα για εκείνη».

Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα ψεύτικο όσον αφορά στην πραγματική φιλία του Cooper και της Gaga. Το δίδυμο, που συναντήθηκε το 2016, δημιούργησε έναν πραγματικό φιλικό δεσμό ενώ δούλευε μαζί στο A Star Born. Η τραγουδίστρια είπε για τον συνάδελφό της τον περασμένο Νοέμβριο: «Ο Bradley είναι τόσο καλός, αγαπητός και αληθινός άνθρωπος. Είναι τόσο μεγάλη τιμή να τον έχω φίλο μου».

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ