Ευχές για το Πάσχα από τον Γιώργο Ορφανό

Ευχές για το Πάσχα αντάλλαξε με πολίτες, εργαζόμενους και καταστηματάρχες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης και επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», Γιώργος Ορφανός

Συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, ο Γιώργος Ορφανός περπάτησε σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης. Εκτός από ευχές άκουσε και τους προβληματισμούς συμπολιτών του για διάφορα ζητήματα που τους ταλαιπωρούν στην καθημερινότητά τους, όπως την ελλιπή καθαριότητα, το κυκλοφοριακό και το αίσθημα ανασφάλειας. Αρκετοί ήταν οι καταστηματάρχες που του ζήτησαν μέτρα ενίσχυσης του τουρισμού και τόνωσης της αγοράς.

«Σήμερα είναι ημέρα εσωτερικής αναζήτησης και ανάτασης ψυχής. Το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως ας φωτίσει τις καρδιές μας. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά», σημείωσε ο Γιώργος Ορφανός.

Εκτός από ευχές άκουσε και τους προβληματισμούς συμπολιτών του για διάφορα ζητήματα που τους ταλαιπωρούν στην καθημερινότητά τους, όπως την ελλιπή καθαριότητα, το κυκλοφοριακό και το αίσθημα ανασφάλειας.

O Γιώργος Ορφανός περπάτησε σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης μαζί με υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον».

Ο Γιώργος Ορφανός αντάλλαξε ευχές με τους Θεσσαλονικείς και άκουσε τους προβληματισμούς συμπολιτών του για διάφορα ζητήματα, ενώ αρκετοί ήταν οι καταστηματάρχες που του ζήτησαν μέτρα ενίσχυσης του τουρισμού και τόνωσης της αγοράς.

#thessaloniki_is_the_future

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here