“Την κατάπιε” – Δεν μπορεί να πάρει ανάσα η Τατιάνα απέναντι στη Ζήνα – Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης


Τατιάνα Στεφανίδου και Ελένη Μενεγάκη βλέπουν την πλάτη της Ζήνας Κουτσελίνη

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από την Τατιάνα Στεφανίδου για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της στον Σκάι.

Παρά το δυνατό lead in που παίρνει από τους «Αταίριαστους», το «Μαζί σου» αδυνατεί να διατηρήσει την υψηλή τηλεθέαση, κι αυτό συνέβη από την πρεμιέρα ακόμα, όπου το δίδυμο Γιάννη Ντσούνου και Χρήστου Κούτρα έδωσε τη σκυτάλη στην παρουσιάστρια κι ένα 23,7%, που εκείνη το… έριξε στο 18,1% στο γενικό σύνολο και στο 11,2% στο δυναμικό κοινό, το οποίο είναι το αγαπημένο των διαφημιστών. Σε τέτοια -και σε χειρότερα- επίπεδα κινήθηκαν τα νούμερα τηλεθέασης και τις επόμενες ημέρες.

Μέχρι στιγμής και με δεδομένο τον ανταγωνισμό που υπάρχει το «φιλέτο» των τηλεθεατών στην μεσημεριανή ζώνη παίρνει η Ζήνα Κουτσελίνη. Είναι η μόνη που χαμογελάει πονηρά σε σχέση με τις άλλες δυο κυρίες της ζώνης.

Χαρακτηριστικά χθες τόσο στο δυναμικό κοινό αλλά και στο σύνολο η Ζήνα ήταν πρώτη με:

– 16,6% στο γενικό και 15,5 στο δυναμικό κοινό

Η Μενεγάκη ακολούθησε με:

– 12,2% στο γενικό και 14,8% στο δυναμικό κοινό

και η Στεφανίδου με:

– 16,1% στο Γενικό και 8,5% στο δυναμικό κοινό

Μάλιστα η Ζήνα όταν έπαιζε μόνη της στο μισάωρο μεταξύ 12.30-13.00 «χτύπησε» στο Γενικό σύνολο τηλεθέασης το εντυπωσιακό 21%.

Οι σταθερά χαμηλές «πτήσεις τηλεθέασης» στο δυναμικό κοινό (18-54) ήταν αυτές που έφεραν τις πρώτες συστάσεις από τα ανώτερα στελέχη του καναλιού, που πρότειναν στην παρουσιάστρια να αλλάξει εν μέρει θεματολογία. Αυτό, μάλιστα, έγινε δύο ημέρες αφότου βγήκε στον αέρα!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ