Η ψαροταβέρνα “Το Κοράλι” στην Αρτέμιδα, η πιο τίμια και βραβευμένη επιλογή για να φάτε πραγματικά καλά


Ο καιρός άνοιξε και  οι Αθηναίοι θέλουν να αποδράσουν από τη βαβούρα της πόλης

Στην Αρτέμιδα (Λούτσα) εκτός από all time classic επιλογή για μπάνιο, ο Βασίλης και η γυναίκα του έχουν μια από τις καλύτερες ψαροταβέρνες της Ελλάδας και αυτό δεν είναι υπερβολή.

Στο μαγαζί του θα βρείτε ότι πιο φρέσκο βγαίνει από τη θάλασσα αυθημερόν θα βλέπετε το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας μπροστά σας, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε εκπληκτικά ορεκτικά σε συνδυασμό με τσίπουρο, ουζάκι ή παγωμένη μπίρα της επιλογής σας.

Στην ψαροταβέρνα “Το Κοράλι” δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα των πιάτων που βγαίνουν στους επισκέπτες. Αυτός είναι και ο λόγος που τα τηγανιτά (καλαμαράκια, πατάτες, κροκέτες, αθερίνα κ.α.) τηγανίζονται με φρέσκα λάδια και το κάθε πιάτο στη δική του φριτέζα. Εκπληκτικό; Κι όμως γίνεται…

Ο Βασίλης (ιδιοκτήτης της ψαροταβέρνας) συνεργάζεται κατ’ αποκλειστικότητα με ψαράδες της περιοχής, αγοράζοντας καθημερινά φρέσκα ψάρια που έρχονται απευθείας από τα δίκτυα της θάλασσας στο τραπέζι σας!

Τίμια πράγματα, νοικοκυρεμένα και… βραβευμένα

Τα πιάτα είναι τίμια. Ο κόσμος που πηγαίνει χρόνια στο Κοράλι το ξέρει και το στηρίζει. Στο μαγαζί είναι όλα νοικοκυρεμένα. Πεντακάθαρα, άνετα και… θαλασσινά. Από το καλοκαίρι του 2018, οι κόποι μιας ζωής είναι και… βραβευμένοι, αφού το Κοράλι βραβεύτηκε ως μια από τις κορυφαίες ψαροταβέρνες της Ελλάδας από τα Best Greek Food Awards!

Αν πηγαίνεις Λούτσα, κάνε στάση για ψαράκι στο Κοράλι! Θα το απολαύσεις εγγυημένα!

Που θα βρείτε την επιχείρηση:

Περιοχή: Αρτέμιδα Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βραυρώνος 62, 19016

Τηλ.: 22940 45044

Delivery: ΟΧΙ

Ωράριο λειτουργίας:

Κυριακή – Παρασκευή 12.00 μ.μ. – 00.00 π.μ.

Σάββατο: 12.00 μ.μ. – 1.00 π.μ.

Κατηγορία βράβευσης 2018: ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ

Facebook page: To Koράλι


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ