ΠΡΟ ΤΟΥ 55: Το βραβευμένο μεζεδοπωλείο στο Ίλιον με ζωντανή μουσική και εκατοντάδες φανατικούς θαμώνες


Το ΠΡΟ ΤΟΥ 55 είναι ένα μουσικό μεζεδοπωλείο, που βρίσκεται στην πόλη της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ίλιον

Το μεζεδοπωλείο αυτό προσφέρει νόστιμα και λαχταριστά πιάτα από την ελληνική κουζίνα. Το πλούσιο μενού περιλαμβάνει χορταστικά φαγητά και χειροποίητα πιάτα, με φρέσκα και καλά μαγειρεμένα υλικά.

Οι μοναδικοί μεζέδες συνδυάζονται με σαλάτα και κυρίως πιάτα, και όλα μαζί καλύπτουν κάθε γευστική επιθυμία. Μερικές από τις σπεσιαλιτέ του μεζεδοπωλείου είναι ο μπεκρή μεζές, το χοιρινό κότσι και οι νόστιμοι ντοματοκεφτέδες.

Ο χώρος του ΠΡΟ ΤΟΥ 55 είναι ζεστός και φιλόξενος. Σε αυτό το μουσικό μεζεδοπωλείου δεν υπήρχε περίπτωση να παραληφθεί η ζωντανή μουσική. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, η ζωντανή λαϊκή και ρεμπέτικη μουσική, παρασύρει και ανεβάζει την διάθεση. Στο μεζεδοπωλείο ΠΡΟ ΤΟΥ 55 διατίθεται μενού με ελεύθερη επιλογή, με μόλις 10-12 ευρώ ανά άτομο.

Στο μουσικό μεζεδοπωλείο ΠΡΟ ΤΟΥ 55 στην περιοχή του Ίλιον, θα βρείτε λαχταριστά πιάτα της ελληνικής κουζίνας, ευχάριστο περιβάλλον και πολύ κέφι για να διασκεδάσετε εσείς και η παρέα σας.

Το ΠΡΟ ΤΟΥ 55 βραβεύτηκε ως μια από τις κορυφαίες επιλογές για ζωντανή μουσική

Η επιτυχία ήρθε πριν λίγους μήνες, μετά από πολλά χρόνια σκληρής και επίπονης δουλειάς. Ο θεσμός των Best Greek Food Awards ανέδειξε μέσα από τις θετικές κριτικές των επισκεπτών του ΠΡΟ ΤΟΥ 55 ως μια από τις κορυφαίες επιλογές για καλό φαγητό και ζωντανή μουσική στην Αττική!

Που θα βρείτε την επιχείρηση:

Περιοχή: Ίλιον Αττικής

Διεύθυνση: Νέστορος 88, 131 22

Τηλ.: 210 26 24 648

Ωράριο λειτουργίας:

Τρίτη – Κυριακή:  19:30 μ.μ. – 02:00 π.μ.

Δευτέρα: ΚΛΕΙΣΤΑ

Κατηγορία βράβευσης 2018: LIVE MOYΣΙΚΗ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ

Facebook page: ΠΡΟ ΤΟΥ 55


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ