Οι προτάσεις του υποψήφιου Δημοτικού Σύμβουλου Κώστα Βουρδάνου για τον αθλητισμό στη Χαλκίδα


Στην πόλη μας υπάρχει άμεση ανάγκη για ριζική ανακαίνιση, συντήρηση και αναβάθμιση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων

Στην συνέχεια όλοι οι αθλητικοί χώροι πρέπει να στελεχωθούν με προσωπικό, ώστε να εξασφαλιστεί η λειτουργικότητά τους, η καθαριότητα και εντέλει η ασφαλής και ποιοτική λειτουργία τους. Έτσι θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας.

Μόνο με σύγχρονες και πλήρως στελεχωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις μπορούμε να πούμε ότι στηρίζουμε πραγματικά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τα σωματεία που τον καλλιεργούν στην πόλη μας.

Μόνο έτσι μπορούμε να δημιουργήσουμε νέα Δημοτικά προγράμματα άθλησης, με σκοπό την προαγωγή της υγείας, για όλες τις ηλικίες, δίνοντας δημιουργική διέξοδο στα προβλήματα της καθημερινότητας, και συμβάλλοντας στην βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας.

Σας καλώ λοιπόν να στηρίξετε με την ψήφο σας στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, τον συνδυασμό «Αλλάζουμε » με υποψήφια Δήμαρχο την Έλενα Βάκα , ώστε όλοι μαζί να εργαστούμε για να κάνουμε πράξη το όραμά μας για μια καλύτερη Χαλκίδα.

Κωνσταντίνος Βουρδάνος

Αλλάζουμε – Έλενα Βάκα
#allazoume2019 #elenavaka

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ