Δημοτικές εκλογές 2019 – Μπακογιάννης: Ελάτε να σηκώσουμε την Αθήνα ψηλά – video

«Σε μια πόλη που δεν μένει κανείς έξω. Σε αυτήν την πόλη είμαι μέσα, έλα κι εσύ». Με αυτά τα λόγια στο προεκλογικό σποτ του συνδυασμού του ο Κώστας Μπακογιάννης καλεί τις Αθηναίες και τους Αθηναίους να σηκώσουν όλοι μαζί την Αθήνα Ψηλά.

Στο βίντεο διάρκειας 2 λεπτών και 5 δευτερολέπτων με φυσικό φωτισμό χωρίς ρετούς στον ήχο, ο περίπατος του υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων στο κέντρο και της γειτονιές της πόλης, αποτυπώνει την καθημερινότητα που βιώνουν στη σημερινή Αθήνα κάτοικοι, επισκέπτες και εργαζόμενοι.

Οι  όμορφες αλλά και οι γκρίζες όψεις της πόλης περνάνε μπροστά από τα μάτια του Κώστα Μπακογιάννη. Είναι η Αθήνα που οι κάτοικοί της την αγαπούν, που τους ταλαιπωρεί, που τους συγκινεί, που τους θλίβει, που τους κάνει να χαμογελούν. Μια πόλη όπου οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα και οι γονείς με τα καρότσια δυσκολεύονται στις μετακινήσεις τους, που η καθαριότητα παραμένει ζητούμενο, που κτίρια «διαμάντια» έχουν εγκαταλειφθεί. Αλλά και μια πόλη ζωντανή, με αρχαιολογικούς χώρους που μαρτυρούν τη λαμπρή ιστορία της, με τους Εύζωνες στο Σύνταγμα να αναδεικνύουν την υπερηφάνεια της, με τις αθλητικές δραστηριότητες να δίνουν οξυγόνο και χρώμα.

Το κάλεσμα του Κώστα Μπακογιάννη είναι  «σε μια πόλη που ξυπνά και θέλει να ζήσει, να προχωρήσει, να αναπνεύσει και να σε χωρέσει, να σε αγγίζει… Σε μια πόλη που θέλεις να σε θέλει, να σε εμψυχώνει, να σε ανακουφίζει, να σε καμαρώνει και να την καμαρώνεις κι εσύ. Σε μια πόλη που θέλεις να σε ακούει, να σε διαβάζει, να σε οδηγεί, να σε αποδέχεται, να σου γελάει και να της γελάς κι εσύ. Σε μια πόλη που δεν μένει κανείς έξω».

«Σ’ αυτή την πόλη είμαι μέσα. Έλα κι εσύ» λέει ο Κώστας Μπακογιάννης.

Δείτε το προεκλογικό σποτ

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here