Αθανάσιος Σπύρου – Ο αγώνας με νέους ανθρώπους είναι το μέλλον του τόπου μας


Ο Αθανάσιος Σπύρου γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1981, έχει καταγωγή από την Πορτή Καρδίτσας και δραστηριοποιείται στο Μουζάκι ως ελεύθερος επαγγελματίας. Διαθέτει εμπειρία καθώς υπήρξε μέλος του ΝΠΔΔ, ήταν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος το 2016-19 και αντεπεξήλθε με σοβαρότητα στα καθήκοντα που του ανατέθηκαν, ως Αντιπροέδρος του Δ.Σ.

Συντάσσεται στις επερχόμενες εκλογές για το Δήμο Μουζακίου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με το συνδυασμό της Π. Ντούρβα “Ενωτική Πρωτοβουλία”, με σκοπό να βοηθήσει τους συνδημότες του, για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο κύριος σκοπός του είναι να συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό των αθλητικών υποδομών, στην διερεύνηση βελτιωτικών προγραμμάτων για τις τοπικές επιχειρήσεις και στην ανάδειξη των αρχαιολογικών ευρημάτων της περιοχής του Δήμου Μουζακίου.

Επιπλέον θα αποτελέσει έναν πολύτιμο αρωγό, στη δημιουργία ενός ταξιδιωτικού οδηγού όλων των επιχειρήσεων του Δήμου, που θα συμπεριλαμβάνει και την προβολή των extreme sports όπως ελεύθερη αναρρίχηση και κατασκευή πίστας των ανεμοπτεριστών, προκειμένου να δημιουργηθεί ο εναλλακτικός τουρισμός.

“Το μέλλον του Δήμου ανήκει στους νέους ανθρώπους, για να δημιουργήσουν τις ιδανικές συνθήκες διαβίωσης για τους δημότες μας”


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ