Tαμίλα Κουλίεβα: «Μέσα από τη δουλειά μου έχω ανακαλύψει πολλά πράγματα για τον εαυτό μου»


Φέτος την απολαμβάνουμε στον ρόλο της Μάρθας μέσα από την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Η ηθοποιός Ταμίλα Κουλίεβα, αποκαλύπτει τι αγαπάει περισσότερο στη δουλειά της αλλά και ποια τηλεοπτική συμμετοχή της ξεχωρίζει και γιατί…

Έχετε πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες σειρές στο παρελθόν. Σας λείπει κάτι από εκείνη την περίοδο;

«Στο παρελθόν, στις τηλεοπτικές σειρές είχαμε περισσότερο χρόνο για τα γυρίσματα. Ίσως αυτό μου λείπει. Αυτή η πολυτέλεια του χρόνου. Φέτος, είναι η πρώτη φορά που κάνω καθημερινό σίριαλ. Εγώ πάντα σκέφτομαι η κάθε δουλειά τι μου προσφέρει εμένα ως ηθοποιό και πιστεύω ότι σε ένα καθημερινό σίριαλ απαιτείται πολύ μεγάλη ετοιμότητα και συγκέντρωση να μπορείς να πιάνεις την αλήθεια της στιγμής και να πηγαίνεις κάπου την κατάσταση σε ένα αρκετά περιορισμένο χρονικό διάστημα. Οπότε αυτή η εξάσκηση είναι σπουδαία, αν το σκεφτεί κανείς και μου αρέσει».

Ποια τηλεοπτική σας δουλειά ξεχωρίζετε;

«Τα σίριαλ «Η ζωή που δεν έζησα» και «Ερασιτέχνης άνθρωπος». Μάλιστα, στη «Ζωή που δεν έζησα» πρέπει να σας πω ότι ήταν η πρώτη δουλειά που ουσιαστικά στηριζόταν πάνω μου η ιστορία. Εκεί ήμουν τυχερή, όχι μόνο για την ίδια τη δουλειά και την ποιότητα αλλά και για το ότι υπήρχε μια προετοιμασία και μια διαδικασία της προετοιμασίας, που ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και απαραίτητη. Δηλαδή είχαμε στα χέρια μας αρκετά επεισόδια και μπορούσαμε και κάναμε πρόβες».

Τι αγαπάτε περισσότερο στη δουλειά σας;

«Μου αρέσει να πλησιάζω και να δημιουργώ ανθρώπους με τη δική τους σκέψη, τη δική τους συμπεριφορά. Για να το κάνεις αυτό πρέπει να κατανοήσεις τις πράξεις τους και να τις αιτιολογήσεις. Οπότε αυτή η αντιμετώπιση και αυτός ο μηχανισμός αρχίζει να λειτουργεί και στη δική μου ζωή. Με αυτή την έννοια νομίζω ότι έχω την ευκαιρία να γίνω λίγο καλύτερη και εγώ. Αποφεύγω δηλαδή στη ζωή μου να κρίνω και προσπαθώ να αιτιολογώ. Επίσης μέσα από τη δουλειά μου έχω ανακαλύψει και πολλά πράγματα για τον εαυτό μου», αναφέρει στο my tv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ