Αναγνώστης συνταξιούχος: “Αγαπητό tromaktiko σε θερμοπαρακαλώ γράψε με μεγάλα γράμματα ότι τα ψέματα του Τσίπρα…”


Αγαπητό tromaktiko σε θερμοπαρακαλώ γράψε με μεγάλα γράμματα ότι τα ψέματα του ΤΣΙΠΡΑ, του Υφυπουργού Τάσου Πετρόπουλου και ολόκληρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι ΑΠΥΘΜΕΝΑ

Είμαι συνταξιούχος Δημοσίου και μόλις είδα στο λογαριασμό μου την περιβόητη 13η σύνταξη.Το σύνολο των μεικτών μου αποδοχών είναι 1146 ευρώ και το 30% που δικαιούμαι μεικτά είναι 343,80 ευρώ και καθαρή σύνταξη λαμβάνω 986 ευρώ και ενώ υπολόγιζα να πάρω 296,32 ευρώ, μου έδωσαν 248,19 ευρώ. Μου έγινε κράτηση 95,61 ευρώ για ποσό 343,80 ευρώ. Αν είναι δυνατόν. Σε τριάμισι περίπου κατοστάρικα να μου γίνει κράτηση 96 περίπου ευρώ. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω. Αυτό τα λέει όλα.

ΥΓ. Ας ερωτηθεί ο Υφυπουργός Ταάσος Πετρόπουλος γιατί δεν μας βγάζουν τα μηνιαία εκκαθαριστικά σημειώματα των συντάξεων, παρόλο που εκτέθηκε τόσες φορές και έδινε διαφορετικές ημερομηνίες χορήγησης των σημειωμάτων, δυστυχώς μέχρι σήμερα 17 Μαιου δεν ξέρουμε τι γίνεται με τις συντάξεις.

Έρχομαι να πιστέψω τον καθηγητή κ. Μητρόπουλο ο οποίος είπε στην τηλεόραση ότι δεν πρόκειται το αρμόδιο υπουργείο να βγάλει τα εκκαθαριστικά σημειώματα διότι οι συντάξεις του κόσμου έχουν τριχοτομηθεί και αυτό που θα δουν οι συνταξιούχοι δεν συμφέρει το ΣΥΡΙΖΑ εν όψει εκλογών.

Αναγνώστης Κώστας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 (όπου άλλαξε η δημοσιογραφική ομάδα) να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη. Τα email σας μπορείτε να τα στέλνετε στο: [email protected]


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ