Τα χυδαία και προσβλητικά μηνύματα που δέχεται η Μαρία Κορινθίου και το ξέσπασμά της (photos)


Ξέσπασε η Μαρία Κορινθίου

Η όμορφη ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε μεταξύ άλλων και για τα σχόλια που δέχεται στα social media, τα οποία πολλές φορές είναι χυδαία και προσβλητικά.

Το Instagram είναι πηγή εσόδων για σένα;

Βέβαια. Λειτουργεί και ως δουλειά για μένα, αλλά και ως μέσο επικοινωνίας με τον κόσμο. Με το Instagram είσαι μάνατζερ του εαυτού σου και δεν έχεις ανάγκη κανέναν. Το θέμα είναι να ξέρεις πώς να το χειριστείς.

Εσύ θεωρείς πώς το χειρίζεσαι σωστά;

Το χρησιμοποιώ για να προωθήσω τη δουλειά μου, το brand με τα ρούχα μου. Οι αναρτήσεις μου αφορούν ως επί το πλείστον την επαγγελματική και όχι την προσωπική μου ζωή.

Έχει γίνει ποτέ αφορμή το Instagram για να τσακωθεί με τον Γιάννη Αϊβάζη;
«Όχι, ούτε καν! Έχει τύχει, όμως, να συγχυστώ πολύ εξαιτίας του Instagram. Πρόσφατα ανέβασα δύο φωτογραφίες από την καμπάνια με τα ρούχα μου. Ειδικά στη μία, όπου φοράω μια μπλούζα και φαίνεται το εσώρουχο, έγραψε μια κοπέλα «Πάλι τα πέταξες όλα έξω;». Δέχτηκα αρκετά προσβλητικά και υβριστικά σχόλια. Δεν είμαι άνθρωπος που θέλει να του χαϊδεύουν τα αυτιά, αλλά απαιτώ σεβασμό ακόμα και στα social media. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να βρίζει χυδαία και να μη σέβεται. Πλέον, αντί να συγχύζομαι, προτιμώ να μπλοκάρω τέτοιου είδους λογαριασμούς.

Έχει γίνει ποτέ αφορμή το Instagram για να τσακωθεί με τον Γιάννη Αϊβάζη;

Έχεις καταφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος;
«Αρκετές φορές, για περιστατικά όπου αισθάνομαι ότι ίσως υπάρχει κίνδυνος ακόμα και για τη σωματική μου ακεραιότητα. Πριν από έξι μήνες με παρενόχλησαν έξω από το σπίτι μου και μετά κάποιος μου έστειλε ένα μήνυμα στο Instagram ισχυριζόμενος ότι γνωρίζει ποιος ήταν ο δράστης. Λογικό ήταν να αποταθώ αμέσως στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν όλοι είναι πως αυτή η Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας μπορεί πολύ εύκολα να μάθει ποιος ή ποια μπορεί να κρύβεται πίσω από έναν ανώνυμο λογαριασμό»

Έχει καταφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος;

Ο άνθρωπος που την παρενόχλησε βρέθηκε από την Αστυνομία;
«Όχι ακόμα. Ύστερα από αυτό το περιστατικό, φοβόμουν αρχικά να κυκλοφορήσω μόνη. Βέβαια, πήραμε μέτρα ασφαλείας. Βάλαμε περισσότερες κάμερες στο σπίτι, αλλά και εξελιγμένο συναγερμό ώστε να αισθανόμαστε, περισσότερο ασφαλείς», είπε στο People.

Ο άνθρωπος που την παρενόχλησε βρέθηκε από την Αστυνομία;

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ