Το είδαμε και αυτό! Οι ποδοσφαιριστές πήραν βάρκα για να πάνε στον αγώνα! (vid)


Πρωτάθλημα Κυκλάδων χωρίς υπερβολές, ίσως το πιο δύσκολο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στον κόσμο.

Οι ομάδες και οι αθλητές προετοιμάζονται για ένα πρωτάθλημα με πολλές εκπλήξεις και περιπέτειες ! Κάθε εβδομάδα και μία περιπέτεια, κάθε περιπέτεια κι ένας αγώνας!

Το πάθος των αθλητών για να πατήσουν χορτάρι τεράστιο….ωστόσο τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια είναι τραγικά, με αποτέλεσμα οι Κυκλαδίτες να μην μπορούν να μετακινηθούν.

Πότε το απαγορευτικό και οι βλάβες των πλοίων και πότε τα ανύπαρκτα δρομολόγια ,οι ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες με την τύχη τους!Για πολλούς οι συγκεκριμένες εικόνες αποτελούν μια γνώριμη και συνηθισμένη εικόνα, σχεδόν κάθε εβδομάδα.

Τα έξοδα είναι τεράστια και οι παράγοντες των ομάδων πιάνουν στυλό και μπλοκάκι για τους υπολογισμούς! Στη συγκεκριμένη περίπτωση , ο ΑΠΣ Κύθνου, ταξίδεψε με καΐκι για τον προγραμματισμένο αγώνα, διότι δε βόλευαν τα δρομολόγια του πλοίου.

Έτσι λοιπόν επιστράτευσαν βάρκες για να φτάσουν στο γήπεδο και συγκεκριμένα για να φτάσουν στη Σέριφο προκειμένου να αγωνιστούν στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Μαρπησσαϊκό Πάρου,(χρησιμοποιεί ως έδρα) για το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Έτσι λοιπόν αποβιβάστηκαν στο Βόρειο τμήμα του νησιού και από εκεί πήραν αυτοκίνητα για να κατευθυνθούν Νότια της Σερίφου, όπου βρίσκεται το γήπεδο.Για την ιστορία ο ΑΠΣ Κύθνου παρά την περιπέτεια κέρδισε 3-1 τον Μαρπησσαϊκό Πάρου, κάνοντας την νίκη πιο μεγάλη!

Δείτε την περιπέτεια των αθλητών και τις αντιδράσεις τους στο βίντεο που εξασφαλίσαμε:

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ