Elif: Ο Ερκούτ πηγαίνει να παραδώσει τα όπλα αλλά η αστυνομία έχει στήσει παγίδα


Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, o Μουράτ δουλεύει ευκαιριακά όπου βρει.  Η Μελέκ τον ρωτάει σχετικά με τον Βεϊσέλ και εκείνος της λέει πως έχει αρχίσει πάλι να παίζει χαρτιά. 

Η Τουγτσέ είναι ενθουσιασμένη με την Ασουμάν και χαίρεται ακόμα περισσότερο όταν ο Κενάν της υπόσχεται να την πάει στον κινηματογράφο το Σαββατοκύριακο. Η Τουλάι βοηθάει την οικογένεια Εμίρογλου και όλοι της δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους. Η Ζεϊνέπ αισθάνεται αδύναμη και κρυώνει και ο Σελίμ είναι πολύ ανήσυχος. Θέλει να πάνε στο νοσοκομείο αλλά η Ζεϊνέπ προτιμάει να ξεκουραστεί.

Η Ασουμάν προσπαθεί να πλησιάσει τον Σελίμ. Η Τουλάι βρίσκει την επαφή της Ασουμάν με τον Σελίμ περισσότερο φιλική από ότι θα έπρεπε. Όταν ρωτάει τη γνώμη της Ζεϊνέπ για την Ασουμάν εκείνη της λέει πως της φαίνεται καλός άνθρωπος. Διαπιστώνοντας την αγάπη του Σελίμ για τη Ζεϊνέπ, η Ασουμάν δεν πιστεύει ότι θα καταφέρει να τον ξελογιάσει αλλά δεν ξέρει τι να πει στον Νετζντέτ.

Η Ασουμάν μαθαίνει από την Τουγτσέ πως ο πατέρας της είναι διαζευγμένος και όταν επιστρέφει σπίτι ο Κενάν, η κοπέλα τον ερωτεύεται κεραυνοβόλα και συμπεριφέρεται πολύ καλά στην Τουγτσέ για να κερδίσει τη συμπάθεια του. Η Ελίφ και η Ιντζί είναι μόνες στο σπίτι και δεν έχουν τίποτα να φάνε. Η Ιντζί τρώει όλες τις σοκολάτες, που βρίσκει σε ένα συρτάρι και πονάει το στομάχι της. Ο Κεμάλ παίζει χαρτιά στο καφενείο και αυτή τη φορά κερδίζει. Την επόμενη μέρα όμως μαθαίνει πως η αστυνομία έκανε έφοδο στο καφενείο και πως συνέλαβαν τον Σεντάτ.

Μετά το κλείσιμο του καφενείου, ο Κεμάλ αποφασίζει να καλέσει τους φίλους του στο σπίτι για να παίξουν και κλειδώνει σε ένα δωμάτιο την Ελίφ και την Ιντζί. Ο Ερκούτ πηγαίνει να παραδώσει τα όπλα αλλά η αστυνομία έχει στήσει παγίδα και τον συλλαμβάνουν. Καθώς ο Νετζντέτ περιμένει νέα από τον Ερκούτ, ο δικηγόρος του τον ενημερώνει πως κάποιος έκανε καταγγελία στην αστυνομία και ο Ερκούτ έχει συλληφθεί. Ο δικηγόρος λέει επίσης πως αν ο Ερκούτ δώσει το όνομα του Νετζντέτ στην αστυνομία, τότε θα γλυτώσει τα 20 χρόνια φυλάκισης.

Ο Νετζντέτ δίνει εντολή στον δικηγόρο του να το κανονίσει με τον τρόπο που ξέρει. Η Γκόντζα προσποιείται την έκπληκτη όταν μαθαίνει για τη σύλληψη του Ερκούτ. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο Ερκούτ υποστηρίζει πως αυτός οργάνωσε την παράδοση των όπλων και πως δεν δουλεύει για κανέναν. Οι αστυνομικοί του λένε πως αν δεν μιλήσει θα καταδικαστεί σε 20 χρόνια τουλάχιστον. Ο δικηγόρος του Νετζντέτ τον ενημερώνει πως ο Ερκούτ δεν μίλησε. Το σχέδιο της Γκόντζα αποτυγχάνει…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ