«The 2night show»: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Αρναούτογλου (photos)


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου μιλούν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον κεραυνοβόλο έρωτα που τους άλλαξε την ζωή, τον ερχομό της κορούλας τους σε λίγους μήνες και για τον γάμο τους που θα γίνει τον Ιούνιο. Ο Ετεοκλής Παύλου περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν από πυροβολισμό έχασε το δεξί του πόδι.

Η Εμμανουέλα, η τραγουδίστρια των Kings έρχεται στο «The 2Night Show» και μιλά για τη ζωή της. Στη συνέχεια, μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θα τραγουδήσουν το νέο τους τραγούδι, Papi.

Καλεσμένος του Γρηγόρη απόψε θα είναι και ο Gus G, ο Έλληνας κιθαρίστας του Ozzy Osbourne, ο οποίος διαπρέπει με την καριέρα του στο εξωτερικό. Ο Gus G μιλά για τη heavy metal, τη συνεργασία του με τον Ozzy αλλά και για την απόφασή του να ανακοινώσει τη βαθμολογία της ελληνικής κριτικής επιτροπής στον τελικό της Eurovision.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ